Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:57 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Apă cu presiune scăzută. Ce consumatori sunt afectați

ro

17 Nov, 2023 10:50 793 Marime text
Sursa foto: Pexels




 
  • În cursul acestei dimineți 2023, în jurul orei 09,00, la Stația de pompare si tratare Palas s-au înregistrat mai multe variații de tensiune, pompele de la nivelul stației rămânând fără alimentare cu energie electrică, potrivit RAJA Constanța.
 
Prin urmare, în cartierele CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Brătianu, Km 4-5, Km 5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Compozitori, Inel I și Inel II, se furnizează  apă potabilă cu presiuni scăzute, iar consumatorii de la etajele superioare ale blocurilor nu au apă potabilă la robinete, din cauza întreruperilor de tensiune.
 

„Pentru remedierea situației, echipele RAJA de permanență din cadrul stației fac toate manevrele necesare pentru repornirea pompelor în condiții de siguranță, însă intervențiile lor sunt condiționate de stabilizarea alimentării cu energie. Având în vedere zona mare deservită, și implicit lungimea și diametrul rețelei, pentru ca sistemul să intre în presiune și toți abonații să aibă din nou apă la presiuni normale, este nevoie de o perioadă de aproximativ 2 ore”, a informat sursa citată.

„Asigurăm toți abonații afectați că lucrătorii RAJA vor face tot posibilul pentru asigurarea continuității serviciului de alimentare cu apă la parametrii optimi, atâta timp cât nu vor mai exista fluctuații în alimentarea cu energie a stației”, a mai punctat RAJA.
 

Citește și
Atenție, se oprește apa în anumite zone din oraș. Care sunt acestea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii