Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Vremea rea a creat probleme, dar Termocentrale Constanța aduce vești bune!

ro

26 Nov, 2023 18:08 1208 Marime text
După o zi cu vreme rea, care a generat pagube și agitație la Constanța, apar și veștile bune. 

Acestea vine de la Termocentrale Constanța. Din fericire pentru constănțenii racordați, instalațiile din CET Palas funcționează fără probleme și se livrează pe cele două magistrale de termoficare. 
 

Instalațiile din CET Palas funcționează fără probleme și se livrează pe cele două magistrale de termoficare, transmite Director Termocentrale, Monica Neacșu.

Din nefericirea încă, în privința vremii nu sunrt vești bune la malul mării. 

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, 26 noiembrie, o atenţionare Cod galben de vânt valabilă până luni, la ora 10:00, în Moldova, Dobrogea, sud-vestul Munteniei, sudul şi vestul Olteniei. 

În intervalul 26 noiembrie, ora 20:00 - 27 noiembrie, ora 10:00, în zonele menţionate se vor semnala intensificări ale vântului, temporar zăpadă viscolită.

În Moldova, Dobrogea, sudul şi vestul Olteniei şi sud-vestul Munteniei vântul va avea intensificări, cu viteze de 55...65 km/h. În Carpaţii Meridionali şi local în Carpaţii Orientali, iar la începutul nopţii şi pe litoral şi în Delta Dunării, vor fi rafale în general de 70...80 km/h.

Totodată, în estul şi sud-estul teritoriului, precum şi la munte zăpada depusă va fi viscolită, iar temporar vizibilitatea va fi redusă, anunță meteorologii. 



Citește și:

Știri ConstanțaAu fost redeschise circulației publice DN38 Agigea-Topraisar și DN39E Cumpăna
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii