Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:56 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Toți abonații din municipiul Constanța rămân fără apă caldă la robinete câteva zile. Anunțul Termocentrale Constanța

ro

08 Apr, 2024 15:06 4075 Marime text
Foto: PexelsTERMOCENTRALE CONSTANȚA informează consumatorii că înregistrează o avarie la instalația de producere a energiei termice din CET PALAS.

Pentru executarea lucrărilor de remediere, TERMOCENTRALE CONSTANȚA este nevoită să sisteze furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte către principalul său client, TERMOFICARE CONSTANȚA, și implicit către consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța.
Reprezentanții TERMOCENTRALE Constanța, menționează că aceste lucrări pot fi efectuate numai cu oprirea totală a instalațiilor de producere.

„Oprirea se va face în data de 09.04.2024, începând cu ora 22:00 până vineri, ora 09:00.
Operatorul TERMOFICARE CONSTANȚA a fost informat asupra programului de oprire și astfel, printr-o colaborare eficientă, se vor executa și lucrări la rețeaua de transport agent termic primar, pentru a fi evitată o nouă oprire totală, în perioada imediat următoare.
Înțelegem disconfortul creat și vă asigurăm că echipele noastre depun toate eforturile în vederea repunerii în funcțiune a instalațiilor de producere a energiei termice.
Informații suplimentare pot fi obținute, în regim non stop, de la Dispeceratul TERMOCENTRALE CONSTANȚA, la numărul de telefon: 0241 585 300“ - au mai precizat reprezentanții TERMOCENTRALE Constanța.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii