Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:21 24 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Toți abonații din municipiul Constanța rămân fără apă caldă! Când se va relua furnizarea apei calde

ro

17 Apr, 2024 14:53 1327 Marime text
Foto: Primăria ConstantaPentru montarea provizoratului necesar pentru înlocuirea conductelor de pe magistrala II este necesară oprirea furnizării apei calde pentru o perioadă de 24 de ore. Întreruperea se va realiza de la CET Palas începând de astăzi, după ora 22.00, iar pe măsură ce lucrările se vor finaliza se va relua furnizarea apei calde în întreg orașul. Lucrările au loc în cadrul Etapei a II-a a proiectului de reabilitare a rețelei de termoficare a municipiului Constanța.

Reprezentanții Primăriei Constanța reamintesc că pentru a se putea asigura apa caldă către locuitorii din zonele în care se lucrează și în perioada de înlocuire a conductelor, firmele contractate pentru realizarea lucrărilor montează în imediata vecinătate a canalului termic conducte care asigură provizoratul.

„Societățile care execută lucrările fac tot posibilul ca disconfortul creat populației să fie cât mai mic, atât din punctul de vedere al decopertării canelelor termice, cât și al furnizării agentului termic către populație.

În Etapa a II-a sunt înlocuiți 12,716 km traseu de rețea termică primară, 25,432 km de conducte din magistrala II, conducte vechi/uzate cu izolația termică deteriorată. Noul sistem va fi unul modern cu conducte din oțel, preizolate cu izolație termică din spumă rigidă de poliuretan, protejată la exterior cu manta din polietilenă de mare densitate“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Citește și: 

Termoficare Constanța anunță programul în care va distribui factura fiscală asociațiilor de proprietari
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii