Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CET Palas are un nou director general. Monica Neacșu rămâne director tehnic

ro

07 Mar, 2024 09:32 1295 Marime text
  • Monica Neacșu (care până în 6 martie a fost director general al CET Palas) și va rămâne director tehnic.
  • Daniel Popa este, din data de 7 martie, noul director general al „Termocentrale Constanța” SRL.
  • Daniel Popa face parte din echipa „Termocentrale” de la înființarea acestei societăți, fiind membru al Consiliului de Administrație.


Daniel Popa este, din data de 7 martie, noul director general al „Termocentrale Constanța” SRL. Are 41 de ani și este managerul unei sucursale bancare din Constanța (TBI Bank). Este liberal, fiind membru activ încă de când era membru al Biroului Municipal Permanent al Tineretului National Liberal Constanța. De altfel, miercuri, 6 martie, el a fost cel care l-a intâmpinat pe primarul Vergil Chițac în fața sediului Termocentrale Constanta CET Palas, unde a fost anunțată semnarea contractului de execuție al noului CET.
 
Daniel Popa face parte din echipa „Termocentrale” de la înființarea acestei societăți, fiind membru al Consiliului de Administrație. Crede în realizarea proiectului care vizează înființarea noului CET, de aceea s-a alăturat echipei. „Și asta m-a motivat să merg mai departe și să accept propunerea colegilor mei din Consiliul de Administrație, de a prelua, pentru o perioadă de provizorat, poziția de director general”,  a declarat Daniel Popa.

 
El a ținut să sublinieze că pregătirea lui este în domeniul economic, nu în zona tehnică. „Doamna Monica Neacșu (care până în 6 martie a fost director general al CET Palas) este și va rămâne în echipa noastră ca și director tehnic, dar în momentul de față, până la finalizarea unității noi, discutăm de o situație economică pe care trebuie să o ducem la bun sfârșit și lucrurile să funcționeze în parametri. Adică să nu facem o altă gaură neagră pentru că altfel nu am făcut nimic. Noi am pornit de la zero, fără datorii, și sperăm să nu creăm altele, între timp”.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

LIVE VIDEO-TEXT Primăria Constanța a semnat contractul pentru proiectarea și execuția noului CET (FOTO+VIDEO)



Va fi sau nu demolat faimosul turn de la CET Constanța? (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii