Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:32 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Carolinei Georgeta Tocariuc, inspector la Comuna Grădina (DOCUMENT)

ro

05 May, 2024 12:09 639 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Carolinei Georgeta Tocariuc, inspector la Comuna Grădina, județul Constanța.

Potrivit declarației de avere completate în iunie 2023, deține un teren intravilan de 1300 mp la Cheia dobândit în anul 2011 și o casă de locuit de 1700 mp la Cheia, dobândită în 2011.

Aceasta deține două autoturisme Renault an de fabricație 2006 și 2019.

La rubrica venituri a menționat salariul de la Comuna Grădina de 43.478 lei, venit soțului de 27.600 de lei și un venit din cultivarea cerealelor și creșterea animalelor de 20.000 de lei.

În declarația de interese completată în iunie 2023 a menționatcalitatea de membru în Sindicatul Tomis.

În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale Carolinei Georgeta Tocariuc, inspector la Comuna Grădina, județul Constanța.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

Citește și. 

Declarații de Avere ConstanțaAverea și interesele Anișoarei Brașovanu secretar general UAT la Comuna Gârliciu (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii