Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Să fiţi binecuvântaţi!“ Sensei Samir Regep, de la CS „Bogdan Ciubotariu“, s-a căsătorit la Constanţa cu Adriana Feldeş (galerie foto)

ro

18 Oct, 2017 00:00 12123 Marime text

Unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai respectaţi antrenori de arte marţiale din Constanţa, Samir Regep, s-a căsătorit cu Adriana Feldeş, cei doi fiind împreună de 12 ani şi având împreună un băiat, Alexandru, în vârstă de 11 ani. 
 
Samir (fost celebru campion de kickboxing) şi Adriana (originară din Iaşi) au spus „Da!“ în faţa ofiţerului de Stare Civilă de la Constanţa, urmând ca nunta cea mare să aibă loc în vara anului viitor, la un complex din Mamaia. Naşii familiei Regep vor fi soţii Mărgelatu, Miti şi Lori, părinţii unuia dintre elevii instructorului principal de la CS „Bogdan Ciubotariu“, Eduard, cel care, recent, a trecut cu bine peste un examen de grad.
 
Cu Samir Regep se pregăteşte la sporturi de contact şi fiul său, Alexandru, după cum nici Adriana nu e străină de sala de antrenament de la Complexul „Tomis“ din Constanţa.

„O zi specială, plină de fericire şi bucurie“ 

La festivitatea de la Starea Civilă, Samir şi Adriana au avut plăcuta surpriză de a-i găsi pe mai mulţi dintre luptătorii de la club, alături de părinţi, dar şi pe mai mulţi prieteni. „Azi a fost o zi specială pentru noi, plină de fericire şi bucurie. Ne-am căsătorit! Mulţumim atât naşilor noştri, Miti şi Lori Mărgelatu, cât şi tuturor celor prezenţi la acest eveniment deosebit din viaţa noastră!“, a spus Samir Regep.
 
„Felicitări! Mulţi ani fericiţi împreună!“, „Casă de piatră şi multă sănătate familiei!“, „Să aveţi parte şi de acum înainte numai de momente frumoase şi fericite!“, „Să fiţi binecuvântaţi! Casă de piatră! Felicitări!“, „Să fie într-un ceas bun, norocos!“, „Înţelegere, respect şi dragoste. Vă îmbrăţişăm cu drag!“, Casă de piatră, sensei, să fiţi sănătoşi şi fericiţi până la adânci bătrâneţi!“ sau „Bravo, Sam, să fie într-un ceas bun şi să vă bucuraţi de tot ce aveţi!“, au fost câteva dintre urări.
 
Sursa foto: Facebook (Samir Regep) 
 
Citeşte şi:
 
Samir Regep, centură neagră 4 Dan în Kempo şi diplomă de onoare, la stagiul de la Venus (galerie foto)

Vestea primită, ieri, de la medici de fostul campion Samir Regep „Am fost într-o situaţie critică, am pierdut mult sânge”


Sensei Samir Regep a devenit bunic „Vreau ca Ares să nu cunoască înfrângerea în luptă” (galerie foto)

Cunoscutul muzician l-a cununat pe campion Sensei Samir Regep, din Constanţa, body-guard-ul lui Adrian Daminescu (galerie foto)

Examen de grad la Năvodari Samir Regep - „Sportul înseamnă şi respect, şi tradiţie, nu numai muşchi şi bătaie“ (galerie foto)

Actorul din „Pariu cu viaţa“ şi „Selfie“ Levent Sali se va antrena la Constanţa în Kempo K-1 cu Samir Regep (galerie foto)

Primul antrenor în kickboxing al promotorului Eduard Irimia Samir Regep vrea să-l aducă la Constanţa pe celebrul campion K-1 Gökhan Saki

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii