Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:29 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptătorii de la CS „Bogdan Ciubotariu“ Constanţa, pe podium şi la Campionatul Naţional de semi-kempo (galerie foto)

ro

07 Feb, 2018 00:00 3450 Marime text
CS „Bogdan Ciubotariu“ Constanţa a participat cu opt luptători şi a obţinut patru medalii la Campionatul Naţional de semi-kempo de la Bucureşti, o întrecere care a reunit 750 de sportivi din întreaga ţară.
 
Au urcat pe podium Alexandru Regep, Nicolae Constantin, Eduard Mărgelatu (locul doi) şi Onur Khaled (locul trei). „Am văzut şi la această întrecere că orice medalie este făcută din transpiraţie, ambiţie, emoţii, multă muncă, perseverenţă, hotărâre, curaj şi puţin noroc. Am văzut cât mai avem de muncă, dar şi că suntem o echipă puternică, Mergem întotdeauna înainte! Antrenorii se bucură atunci când sportivii îşi depăşesc limitele şi au voinţa şi puterea de a nu ceda. Am câştigat medalii, dar am fost şi dezamăgiţi de unele rezultate, conştienţi că putem mai mult“, a declarat Samir Regep, cel care-i pregăteşte pe sportivii de la CS „Bogdan Ciubotariu“.
 
Clubul constănţean a anunţat că face înscrieri în proiectul „Kempo Junior“ pentru copii începând cu vârsta de patru ani. Programul este: marţi - între orele 17.30 şi 19.00; joi - 19.00 - 20.30; sâmbătă - 13.00 - 14.30; duminică - 13.00 - 14.30. Antrenamentele se desfăşoară la Complexul Sportiv Tomis din Constanţa (str. Flămânda nr. 11).

Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii