Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:25 13 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antrenorul Samir Regep, bătălie contra unei boli necruţătoare „De aici începe lupta mea! Sper să îmi fiţi alături ca şi până acum”

ro

29 Apr, 2021 00:00 2848 Marime text
  • Fost multiplu campion naţional de kickboxing, Samir Regep e în prezent antrenor de Kempo şi Kempo K-1 la Sam Dojo Kombat.
 
Diagnosticat cu o boală nemiloasă, cancer hepatic, Samir Regep (53 de ani), una dintre cele mai cunoscute şi mai respectate persoane din lumea artelor marţiale constănţene, se pregăteşte de cea mai grea luptă din viaţa sa.
 
Fost multiplu campion naţional de kickboxing, în prezent antrenor de Kempo şi Kempo K-1 la Sam Dojo Kombat, reputatul tehnician caută soluţii pentru demararea cât mai rapidă a tratamentului. În această perioadă, a discutat cu doctori şi a efectuat controale medicale, cum a fost şi cel de la Fundeni, de miercuri, 28 aprilie, pentru a se stabili cum se va lupta în continuare cu maladia.
 
„Am fost astăzi (n.r. miercuri) la doctorul Vladislav Braşoveanu. După sărbători, se va decide cum se va acţiona: operaţie pentru înlăturarea nodulului sau transplant. Boala este avansată. Oricum, intervenţia chirurgicală va fi efectuată la un spital privat”, a declarat Samir Regep. 
 
Această bătălie a sa este una dură şi costisitoare, solicitând cheltuieli importante, de aceea Samir Regep a postat un nou mesaj pe Facebook, prin care cere ajutor financiar.     
 
„De aici începe lupta mea, sper să îmi fiţi alături ca şi până acum... Pentru asta vă mulţumesc şi vă sunt recunoscător! Toata această luptă pe care am început să o duc mă afectează pe plan profesional şi financiar, de aceea am rugămintea să fiţi alături de mine. Pentru a-mi continua investigaţiile, iar ulterior tratamentele, am nevoie şi de ajutor financiar.
 
Postez aici conturile, pentru cine doreşte şi mă poate ajuta cu orice sumă, oricât de mică ar fi ea:
Cont lei:
RO52INGB0000999911127815
Cont Euro:
RO41INGB0000999911430362

Nume titular cont: Regep Samir.
Vă mulţumesc mult pentru înţelegere. Doamne ajută!
Sper ca, cu ajutorul vostru, viaţa mea să nu se oprească aici.
Paşte Fericit tuturor!
Cu stimă, Samir!”, a fost mesajul antrenorului constănţean.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.   
 
Sursa foto: Facebook (Samir Regep)
 
Citeşte şi:
 
Diagnosticul crunt
Cunoscutul antrenor Samir Regep trece din nou printr-o cumpănă în viaţă. Are nevoie de ajutor!


 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii