Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stagiul naţional de la Venus Antrenorul Samir Regep, încă o treaptă urcată în Kempo. A ajuns la 5 Dan

ro

28 Jun, 2021 00:00 5094 Marime text

 
  • Stagiul naţional de Kempo s-a desfăşurat şi în acest an pe litoral, la Venus.
  • Deşi se confruntă cu probleme de sănătate, luptând contra unei boli necruţătoare, Samir Regep a ţinut neapărat să fie prezent la eveniment.
  • De la Sam Dojo Kombat au urcat în grad cu ocazia aceluiaşi eveniment de la Venus şi două luptătoare.
 
Samir Regep, cunoscutul antrenor de Kempo şi Kempo K-1 de la Sam Dojo Kombat Constanţa, fost multiplu campion naţional de kickboxing, s-a numărat, alături de elevii săi, printre participanţii de la stagiul naţional de Kempo, desfăşurat şi în acest an pe litoral, în staţiunea Venus.
 
Deşi se confruntă cu probleme de sănătate, luptând contra unei boli necruţătoare, Samir Regep a ţinut neapărat să fie prezent la eveniment, iar modul în care şi-a îndrumat elevii şi lecţiile predate s-au bucurat de apreciere, astfel că tehnicianul a urcat în grad, cu un Dan, în Kempo, Samir Regep având acum centură neagră 5 Dan. Antrenorul ajunsese la 4 Dan în 2017, tot cu ocazia unui stagiu desfăşurat la Venus. „Medicul nu a fost de acord să particip acum, însă eu am ţinut neapărat să fiu prezent, ţinând cont că doar am predat. Sportul este viaţa mea, căruia m-am dedicat prin educaţie şi disciplină“, a declarat Samir Regep.
 
„Stagiu naţional de Kempo Venus 2021. Mulţumim preşedintelui Federaţiei Române de Kempo, Shihan Amatto Zaharia, pentru susţinere şi lecţiile pe care le-am învăţat de la el. Ossu!”, a postat Samir Regep pe Facebook.
 
De la Sam Dojo Kombat au urcat în grad cu ocazia aceluiaşi eveniment de la Venus şi două luptătoare, Adriana Regep (ajunsă la centură neagră 2 Dan Kempo) şi Adina Ţăranu (centură neagră 1 Dan Kempo).

 

„Nu renunţăm niciodată la antrenamente“ 



Samir Regep a punctat că, în ciuda problemelor sale de sănătate, activitatea la Sam Dojo Kombat nu se întrerupe, se desfăşoară normal în continuare. „Vă salut, prieteni! Nu am mai scris nimic pe Facebook, doarece am început un tratament cu Nexavar şi a avut reacţii adverse, dar cred că corpul s-a obişnuit cu el şi mă simt mai bine. Tratamentul durează şase luni, cu control şi consult la trei luni, ca să vadă dacă nodulul cancerigen se micşorează pentru a mă opera, ca să-l scoată de pe ficat. Asta înseamnă multă răbdare şi medicamentaţie şi drumuri pe la clinică. Vreau să vă spun că antrenamentele la Kempo se vor ţine cu programul pe care îl ştiţi deja, nu renunţăm niciodată la antrenamente, indiferent de situaţie. Deci vă aşteptăm pentru înscrieri la Kempo Constanţa“, a fost un mesaj al lui Samir Regep pe reţeaua de socializare.
        
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea Galerie Foto găsiţi mai multe imagini de la stagiul desfăşurat la Venus. Sursa foto: Facebook (Samir Regep)
 
Citeşte şi:
 
Antrenorul Samir Regep, bătălie contra unei boli necruţătoare
„De aici începe lupta mea! Sper să îmi fiţi alături ca şi până acum”

 
Samir Regep, centură neagră 4 Dan în Kempo şi diplomă de onoare, la stagiul de la Venus (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii