Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:33 25 02 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Kempo în familie Samir Regep, antrenamente alături de soție și fiu. Antrenorul, schimbare fizică radicală! (galerie foto + video)

ro

09 May, 2020 00:00 10908 Marime text

Pandemia de coronavirus nu poate alunga din familia lui Samir Regep (unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai respectaţi antrenori de arte marţiale din Constanţa) pasiunea pentru sport și pentru Kempo.


Chiar dacă, momentan, din pricina restricțiilor, nu mai poate lucra cu elevii săi la sală, Sam ține legătura cu aceștia, le trimite filmulețe cu programe de antrenament și le dă teste, dar, în același timp nu neglijează antrenamentele nici în familia sa, alături de soția Adriana și de fiul lor, Alexandru, în vârstă de 14 ani, ambii practicanți și ei de arte marțiale. Aceasta cu atât mai mult cu cât, de peste un an, Samir Regep a adoptat un alt stil de viață, atât în ce privește alimentația, cât și mișcarea, în urma avertismentelor medicilor!
 

De la 187 kg la 115 kg!

„La 1,90 m, aveam 187 kg. La un control medical, m-am speriat când doctorii mi-au zis că, de grăsime, nu-mi văd organele interne și e periculos pentru mine, oricând putând interveni ceva grav. Astfel că m-am hotărât să slăbesc, pe baza unui regim alimentar strict, sănătos, și cu multă mișcare și sport. Iar, după un an, am ajuns să cântăresc 115 kg! Și nu vreau să mă opresc aici. Ținta mea următoare este 110 kg“, a declarat Samir Regep.
 

„Mai am puțin și ies la păscut!“

Schimbarea fizică radicală i-a adus acestuia multe semnale de apreciere din partea prietenilor. „M-au sunat și de la Federație. Iar un vechi amic de-al meu de la Constanța, Mihai Isop, de la promoția Urban Legend, mi-a spus că atunci când a văzut filmulețe recente cu mine și-a adus aminte de anii tinereții mele, când îmi urmărea evoluțiile. Mănânc foarte sănătos, am renunțat la multe alimente și sucuri care nu-mi făceam bine. Glumind, prin prisma alimentației, mai am puțin și ies la păscut! Bineînțeles, un rol important îl joacă și antrenamentul. Fac acum multă mișcare“, punctează Samir Regep, cel care are clubul de arte marțiale Sam Dojo Kombat.


Antrenament și mers mult pe jos

Astfel, în fiecare zi, timp de două ore (o oră dimineața și o oră seara), antrenorul, soția sa și băiatul fac laolaltă antrenamente de Kempo tradițional, la care se adaugă mult mers pe jos. „Ne pregătim în parcarea de la hotelul «Rex» din Mamaia, acolo unde ajungem și de unde ne întoarcem mergând pe jos, din zona stadionului «Gheorghe Hagi»! Nu mai folosim mașina. Iar după 15 mai vom face mișcare și mai mult“, a precizat Samir Regep.
 

Lui Alex Filip îi voi purta respect toată viața!“

Acesta pregătește, în cadrul Sam Dojo Kombat, la sala din Complexul Sportiv „Tomis“ din Constanța (str. Flămânda), un grup de 60 - 70 de copii, renunțând în mare parte la antrenarea sportivilor pentru competiții și axându-se pe lucrul cu cei mici. „Pe luptătorii care vor să facă înaltă performanță îi îndrum către clubul Sharks Gym, la Alex Filip și Daniel Asaftei. E o fabrică de campioni acolo și o recomand cu toată încrederea. Lui Alex Filip, o persoană extraordinară, îi voi purta respect toată viața, pentru ajutorul pe care ni l-a acordat mie și familiei mele acum câțiva ani, când m-am confruntat cu probleme mari de sănătate“, a mai spus Samir Regep.

Sursa foto: Facebook (Samir Regep)Citește și:

„Să fiţi binecuvântaţi!“ Sensei Samir Regep, de la CS „Bogdan Ciubotariu“, s-a căsătorit la Constanţa cu Adriana Feldeş (galerie foto)

Vestea primită, ieri, de la medici de fostul campion Samir Regep „Am fost într-o situaţie critică, am pierdut mult sânge”


Cunoscutul muzician l-a cununat pe campion Sensei Samir Regep, din Constanţa, body-guard-ul lui Adrian Daminescu (galerie foto)

Samir Regep, centură neagră 4 Dan în Kempo şi diplomă de onoare, la stagiul de la Venus (galerie foto)

Actorul din „Pariu cu viaţa“ şi „Selfie“ Levent Sali se va antrena la Constanţa în Kempo K-1 cu Samir Regep (galerie foto)

Primul antrenor în kickboxing al promotorului Eduard Irimia Samir Regep vrea să-l aducă la Constanţa pe celebrul campion K-1 Gökhan Saki

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii