Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amânare în procesul fostului vicepreşedinte al CJC, Cristinel Dragomir, cu ANI. Când se va pronunţa instanţa

ro

27 Apr, 2017 15:29 4430 Marime text
Magistraţii de la Curtea de Apel Constanţa au amânat pronunţarea în procesul lui Nicolae Cristinel Dragomir, fostul vicepreşedinte cu atribuţii de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, cu Agenţia Naţională de Integritate. Conform termene.ro, pronunţarea a fost amânată pentru data de 8 mai 2017 la ora 9.00.
 
Reamintim că, pe data de 20 aprilie 2015, Curtea de Apel Constanţa a suspendat procesul până la soluţionarea definitivă a dosarului nr. 16415/P/2014 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
 
Conform inspectorilor de integritate, Nicolae Cristinel Dragomir s-ar fi aflat în stare de incompatibilitate, în perioada 23 iunie 2008 - 15 ianuarie 2010. Iniţial, cauza a fost înregistrată pe rolul Tribunalului Constanţa, la data de 4 februarie, iar pe data de 8 aprilie, a fost declinată spre soluţionare Curţii Apel Constanţa. Potrivit ANI, vicepreşedintele CJC „a deţinut, simultan, funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa şi calitatea de administrator la SC Cazare la Mare SRL“. „Astfel, Dragomir Nicolae Cristinel nu a respectat dispoziţiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003, potrivit cărora «funcţia de vicepreşedinte de consiliu judeţean este incompatibilă cu funcţia de [...] administrator [...] la societăţile comerciale [...]»“, au conchis reprezentanţii ANI.
 
Citeşte şi:

Procesul fostului vicepreşedinte al CJC, Cristinel Dragomir, cu ANI aproape de final. Când se va da pronunţarea

Dosarul a fost suspendat în aprilie 2015. Cristinel Dragomir, fost vice al CJC, la judecată cu ANI

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii