Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe cine cazează Primăria Constanța o lună de zile la hotelul deținut de soția lui Cristinel Dragomir? (DOCUMENTE)

ro

07 May, 2022 00:00 9561 Marime text
  • Atlantida Grama deține hotelul și restaurantul Zodiac
  • Asociații SC Atlantida Grama SRL sunt Corina Aurora Barbu, Nicuşor Barbu şi Rodica Dragomir, aceasta fiind soția lui Cristinel Dragomir, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța dar și fost angajat al Primăriei Constanța, transferat de dată recent din nou în curtea CJC
  • De la Primăria Constanța, Atlantida Grama SRL va încasa 44.036 lei fără TVA pentru servicii de cazare pentru 32 de zile în perioada 26.04.-27.05.2022 a 8 persoane în patru camere duble cu trei mese incluse pe zi și o a patra cameră dublă rezervată trei zile pe săptămână cu trei mese incluse pentru 2 persoane
  • Biroul de presă al Primăriei a precizat pentru ZIUA de Constanța că achiziția face parte din protocolul încheiat de municipalitate cu Animal Society, care derulează o campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor de rasă comună în Constanța
  • Viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu susține că persoanele cazate sunt medici veterinari, nu hingheri
 
Primăria Constanța a încheiat luna trecută un contract de prestări servicii de cazare și masă cu societatea Atlantida Grama SRL care deține hotelul și restaurantul Zodiac situat pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiu.
 
Conform Registrului Comerţului, asociații SC Atlantida Grama SRL sunt Corina Aurora Barbu, Nicuşor Barbu şi Rodica Dragomir, aceasta fiind soția lui Cristinel Dragomir, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța dar și fost angajat al Primăriei Constanța, transferat de dată recent din nou în curtea CJC.
 
Potrivit www.confidas.ro, în 2020, societatea a avut  o cifră de afaceri de 1.617.487 de lei, cheltuieli de 1.859.319 lei, datorii de 4.259.963 lei şi 24 salariaţi.
 
Nicuşor Barbu are calitatea de administrator al firmei.


 
De la Primăria Constanța, Atlantida Grama SRL va încasa 44.036 lei fără TVA pentru servicii de cazare pentru 32 de zile în perioada 26.04.-27.05.2022 a 8 persoane în patru camera duble cu trei mese incluse pe zi și o a patra cameră dublă rezervată trei zile pe săptămână cu trei mese incluse pentru 2 persoane, vezi secțiunea „documente”.
 
Biroul de presă al Primăriei a precizat pentru ZIUA de Constanța că achiziția face parte din protocolul încheiat de municipalitate cu Animal Society, ONG-ul care derulează o campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor de rasă comună în Constanța.
Viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu susține că persoanele cazate sunt medici veterinari, nu hingheri și că numărul acestora diferă funcție de necesitățile fiecărei etape a campaniei. Rusu a mai precizat pentru ZIUA de Constanța că prin protocolul încheiat, Primăria se obligă să asigure cazare și hrană pentru reprezentanții Animal Society.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

La un an de la revenirea în primăria Constanța, Cristinel Dragomir s-a suspendat din echipa lui Vergil Chițac!

Cristinel Dragomir s-a întors în Consiliul Județean Constanța

Rezultatele primei campanii de sterilizare gratuită din 2022, la Constanța. Când are loc următoarea


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii