Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:08 28 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La un an de la revenirea în primăria Constanța, Cristinel Dragomir s-a suspendat din echipa lui Vergil Chițac!

ro

27 Oct, 2021 00:00 2128 Marime text
  • Cristinel Dragomir, fost inspector superior în cadrul Direcţiei Gestionare Servicii Publice din Primăria Constanţa și-a suspendat activitatea din cadrul instituției
  • Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța din mandatul 2012-2016, nu a deținut nicio funcție de conducere în ultimul an în cadrul primăriei Constanța, deoarece, primarul Chițac i-a transmis textual că „dacă te numesc șef, îmi sare partidul în cap”
  • Și totuși, Dragomir se întorcea în primăria Constanța în noiembrie 2020, după o altă suspendare de doi ani, la invitația edilului municipiului Constanța, Vergil Chițac

 
Cristinel Dragomir, fost inspector superior în cadrul Direcţiei Gestionare Servicii Publice din Primăria Constanţa și-a suspendat activitatea din cadrul instituției, dezamăgit fiind de modul în care gestionează problemele municipiului, echipa aflată la cârma orașului.

Fostul funcționar public superior spune că „dacă ai dispreț față de funcționarii  public nu poți face nimic în adminsitrația  locală”.

Dragomir a mai precizat că actualmente există o neîncredere în funcționarul public, chiar și în cei care sunt foarte bine pregătiți.

Cristinel Dragomir a precizat că restructurările anunțate de primarul municipiului Vergil Chițac au contat foarte mult în închiderea aparatului administrativ.

Suspendarea este în vigoare până în la finalul anului, urmând ca ulterior, Dragomir să decidă dacă renunță definitiv la post sau revine la sentimente mai bună.Vă reamintim, Dragomir s-a întors în primăria Constanța la Direcţiei Servicii Publice Gospodărie Comunală  în noiembrie 2020, după o altă suspendare de doi ani, la invitația edilului municipiului Constanța, Vergil Chițac.

Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța din mandatul 2012-2016, nu a deținut nicio funcție de conducere în ultimul an în cadrul primăriei Constanța, deoarece, primarul Chițac i-a transmis textual că „dacă te numesc șef, îmi sare partidul în cap”.
 
Precizări:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Cristinel Dragomir revine în administrația locală, în echipa primarului Vergil Chițac!


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii