Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

VDT Construct Impex SRL mai construieşte un bloc de şase etaje în Constanţa

ro

21 Nov, 2016 00:00 7661 Marime text
Piaţa imobiliară din Constanţa este într-o continuă expansiune, aşa că, aproape zilnic, Primăria municipiului Constanţa eliberează certificate de urbanism necesare pentru începerea lucrărilor de construcţie a blocurilor de locuinţe. Recent, un nou proiect imobiliar a obţinut certificatul de urbanism din partea Primăriei Constanţa. Astfel, societatea VDT Construct Impex SRL a obţinut certificatul nr. 3.870 pentru proiectul „Construire imobil D+P+6E locuinţe colective cu parcaje la demisol şi împrejmuire teren“. În certificatul eliberat nu este precizată cu exactitate adresa unde se va realiza investiţia, singurele informaţii fiind nr. sola 5, parcela 479/13, lot 2, Constanţa.
 
Societatea VDT Construct Impex SRL a demarat în municipiul Constanţa şi în staţiunea Mamaia mai multe proiecte imobiliare. Pe data de 26 octombrie, autoritatea publică locală a emis Autorizaţia de construire nr. 1627 pentru VDT Construct Impex SRL privind „Construire imobil D+P+6-9e cu apartamente de vacanţă şi parcaje la demisol şi parter“. Investiţia va fi realizată pe bulevardul Mamaia nr. 490. Actul emis de Primăria Constanţa este valabil 12 luni.
 
Reamintim că, în august 2014, Primăria Constanţa elibera două autorizaţii de construire - nr. 1320 şi nr. 1321 - pentru beneficiarul SC VDT Construct Impex SRL. Obiectul primei autorizaţii consta în „Amenajare alee acces în zona Hotelului Metropol“ din staţiunea Mamaia, iar cea de-a doua viza „Amenajare parcare în zona Hotelului Metropol“. În aprilie 2015, firma a obţinut alte trei certificate de urbanism: în aprilie, pentru branşament şi alimentare cu apă şi racord canalizare a imobilului de opt nivele cu funcţiune de cazare, ridicat în staţiunea Mamaia; precum şi Certificatul de urbanism cu nr. 2057, pentru construirea unei piscine la aceeaşi adresă. Nu mai puţin interesant, la sfârşitul lunii mai 2015, VDT a obţinut Certificatul de urbanism nr. 1721, pentru amenajarea unui trotuar cu pavele autoblocante pe strada Cumpenei. În martie 2014, firma depunea la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil P+6-8E - cazare“, propus în staţiunea Mamaia, vizavi de Complexul Palas-Pelican.

Despre VDT Construct Impex SRL

Firma VDT Construct Impex SRL a fost înmatriculată, potrivit Registrului Comerţului, în anul 2003 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Cumpenei. Capitalul social subscris, de 795.885 de lei, integral vărsat, este compus din 53.059 de părţi sociale. Asociat unic al firmei este Vasilică Ivan, născut pe 30.11.1973, în Constanţa. Tot el este şi administratorul firmei, care se ocupă de comerţul cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare. În anul 2015, societatea cu 66 de angajaţi a declarat o cifră de afaceri de 14.938.015 lei şi un profit net de 561.266 de lei. Numele lui Vasilică Ivan apare şi în AGE General Consulting SRL şi Delta Mar Tours SRL. 

Citeşte şi:

Imobil de nouă etaje pe bulevardul Mamaia. Investiţia aparţine societăţii VDT Construct Impex

Proiectele imobiliare ale anului 2014. Cum va arăta hotelul de opt etaje de pe malul lacului Siutghiol

Ce se mai construieşte în Mamaia. SC VDT Construct Impex SRL amenajează o parcare şi o alee de acces

VDT Construct Impex a început construirea piscinei. Cum va arăta Vila Sophia 2, ridicată de Vasilică Ivan în staţiunea Mamaia (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii