Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:45 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectele imobiliare ale anului 2014 Cum va arăta hotelul de opt etaje de pe malul lacului Siutghiol

ro

28 Mar, 2014 00:00 3579 Marime text
Pe malul lacului Siutghiol, chiar vizavi de Complexul Palas-Pelican, se va ridica o nouă unitate de cazare, cu funcţiunea de hotel. Beneficiarul investiţiei este SC VDT Construct Impex SRL.
 

Din memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil P+6-8E - cazare“, propus în staţiunea Mamaia, vizavi de Complexul Palas-Pelican, depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului, aflăm cum va arăta viitorul imobil. Astfel, pe amplasament se propune realizarea unui imobil cu regim de înălţime P+5+8 etaje. Construcţia nu este lipită de nicio latură a proprietăţii, accesul la clădire fiind asigurat pe toate cele patru laturi. Distanţa de la clădirea propusă până la cheiul de beton este între 14 şi 17 m, iar lăţimea cheiului este de 2,15 m. Clădirea va fi prevăzută cu acces auto dinspre aleea proiectată şi acces către parcajele dispuse la parterul clădirii. Accesul pietonal se prevede din trotuarul aleii proiectate. Amplasamentul este deservit de bulevardul Mamaia şi de aleea proiectată, care va avea o bandă pe sens. Din aleea proiectată sunt prevăzute două alei (una pe latura de sud şi una pe latura de nord), care vor deservi imobilul.

Accesul în incită se va realiza prin aleea de pe partea dreaptă a construcţiei, care va deservi şi parcarea ce se va amenaja în partea din spate a terenului. Aleea din partea stângă a construcţiei va avea rol de ieşire din incintă. Circulaţia în interiorul incintei se va desfăşura în sens unic, prin intermediul aleii de intrare a parcării amenajate în partea din spate şi a aleii de ieşire. Finisajele exterioare sunt reprezentate de tencuieli structurate aplicate pe termosistem, tâmplărie din PVC cu geam termopan, balustrade din sticlă şi placaje. Construcţia va fi acoperită cu şarpantă de beton armat. Zidurile exterioare vor fi executate din blocuri de cărămidă şi vor fi placate cu polistiren expandat de exterior. Alimentarea cu apă se va realiza prin conducte din PP R montate în zidărie.
 
Cine este investitorul
 
Potrivit Registrului Comerţului, SC VDT CONSTRUCT IMPEX SRL a fost înfiinţată în anul 2003 şi are sediul pe strada Frunzelor din municipiul Constanţa. Capitalul social subscris este de 795.885 lei, integral vărsat, fiind compus din 53.059 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 15 lei. Activitatea principală a societăţii este „comerţul cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare“. Asociat unic şi administrator al societăţii este Vasilică Ivan, născut în anul 1973, în municipiul Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • DIN MAMAIA 28 Mar, 2014 11:35 AR FI INTERESANT DE AFLAT ISTORIA PROPIETARILOR ACESTUI TEREN.