Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii de amploare. Vizaţi sunt contrabandiştii de ţigări

ro

21 Feb, 2017 08:18 1686 Marime text

La această oră, polițiștii din Prahova efectuează 4 percheziții la persoane bănuite că ar face parte dintr-o grupare specializată în contrabandă cu țigări. Două persoane vor fi conduse la audieri.

La data de 21 ianuarie a.c., polițiștii de investigare a criminalității economice din I.J.P. Prahova, sprijiniți de luptători de acțiuni speciale, efectuează 4 percheziții în municipiul Craiova, județul Dolj, la persoane bănuite că ar face parte dintr-o grupare specializată în contrabandă cu țigări. O percheziție se desfășoară la domiciliul persoanelor, celelalte trei având loc la sediul și la două puncte de lucru ale unei societăți comerciale din localitate.
 
Din cercetări, a reieșit că persoanele bănuite, începând cu luna decembrie 2016, s-ar fi aprovizionat cu țigări provenite din spațiul extracomunitar, fără a deține documente legale.
Ulterior, le-ar fi distribuit și comercializat prin punctele de lucru ale societății comerciale vizate de percheziții, precum și în județul Prahova. Pachetele de țigări ar avea aplicate banderole fiscale de marcaj, emise de autoritățile din Ucraina și Moldova.
 
Două persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova pentru audieri.
 
Perchezițiile sunt desfășurate cu sprijinul Inspectoratului Județean de Poliție Dolj.
 
Acţiunea beneficiază de suportul tehnic al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii