Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descinderi de amploare în Constanţa. Şase autoturisme de lux, sub sechestru

ro

08 Sep, 2016 00:00 2888 Marime text
Zece percheziţii domiciliare au avut loc ieri la Constanţa, Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu, pentru destructurarea unei reţele formate din persoane suspectate că făceau trafic cu autoturisme de lux.
 
Conform oamenilor legii, indivizii ar fi furat autoturisme de lux din afara României, le-ar fi adus în România, le-ar fi şters seria de şasiu şi de motor, le-ar fi înmatriculat cu acte false şi le-ar fi vândut.
 
În urma percheziţiilor desfăşurate de poliţiştii de la IPJ Constanţa, au fost indisponibilizate şase autoturisme. De asemenea, conform unor surse judiciare, mai multe persoane au fost duse la audieri la sediul IPJ Constanţa.

Ce spun anchetatorii 

„Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, împreună cu cei din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa, Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Special au efectuat zece percheziţii la locuinţele persoanelor bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
 
În urma percheziţiilor au fost indisponibilizate şase autoturisme care fac obiectul infracţiunii de furt calificat şi şase persoane au fost conduse la sediul IPJ Constanţa pentru a fi audiate. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, Compartimentul Furturi Auto în vederea documentării întregii activităţi infracţionale“, potrivit IPJ Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii