Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clanul Lalai, „calcat" de politisti si DIAS

ro

29 May, 2010 02:38 6974 Marime text
cap_9.jpgScandalurile repetate dintre clanul lui Ismail Iaşar şi cel al lui Bahar Ismail nu au rămas fără răspuns în rândul poliţiştilor. Astfel, în cursul zilei de ieri, poliţiştii din Mangalia, împreună cu jandarmi şi luptători DIAS, au efectuat o razie pe raza municipiului, fiind efectuate patru percheziţii. Acestea au avut loc pe strada Libertăţii (zona centrală a clanului Lalai, unde vânzarea de ţigări netimbrate a devenit o afacere profitabilă), precum şi pe străzile Gheorghe Neţoi şi George Enescu.

„Am reuşit să confiscăm două bâte din lemn, două săbii, o crosă de golf metalică, două bare de fier şi un ham de pistol, precum şi 122 de pachete de ţigări netimbrate a căror provenienţă nu au putut-o justifica", ne-a declarat comisar-şef Valentin Mustăţea, adjunctul şefului Poliţiei Municipiului Mangalia.

lalai.jpgAcţiunea de ieri vine la o săptămână după o încăierare de amploare între membrii celor două clanuri, în urma căreia opt persoane au fost spitalizate. Scopul acesteia a fost completarea dosarului în care sunt implicaţi membrii celor două clanuri, care sunt acuzaţi de vătămare corporală, violare de domiciliu şi ultraj contra bunelor moravuri.

Rezultatul percheziţiilor a fost prezentat procurorului ce coordonează ancheta, urmând a se formula propuneri corespunzătoare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • lili 14 Jun, 2012 20:06 Ah dar ce pacat k nu ati ajuns si voi acolo langa Mitik k de cand va asteapta.nespalatil00r
  • vasilica m. 30 May, 2010 11:50 dupa sosirea noului sef de la constranta a inceput si politia de la mangalia sa miste clanurile
  • Matei nasul lui Lalai 29 May, 2010 00:09 Pe vremea militiei il educam cu parul pe Lalai si nu misca in front . Acum cu democratia sta cu sabia sub perna. Sunt prea permisive si indulgente legile de acum . Lalai.... sti bine... erai halit daca te gaseam asa inante de "89 . Apropo ! Am auzit ca te dai mare ca m-ai fi gasit in Mangalia dupa ce am iesit la pensie si m-ai fi batut . Mai fa tu afirmatii d-astea si o sa te trezesca Politia si DIAS-ul in fiecare dimineata pentru miscarea de inviorare !