Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceristul mort în accidentul din Mamaia, client fidel al Poliţiei Rutiere

ro

08 Feb, 2011 00:00 3178 Marime text
afacerist_-_accident_audi_s5_Mamaia___.jpgMedicii Serviciului Judeţean de Medicină Legală Constanţa au stabilit că Viorel Olaru, de 41 de ani, din Râmnicu Vâlcea, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice la momentul producerii accidentului de duminică dimineaţa, rezultatul fiind de 2 grame/mie. La rândul lor, poliţiştii spun că, de-a lungul timpului, Viorel Olaru a avut permisul reţinut de cinci ori.

Lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa continuă cercetările în dosarul accidentului rutier din urmă cu două dimineţi, eveniment produs pe raza staţiunii Mamaia, în urma cărui un bărbat a murit iar alţi doi au fost răniţi. Viorel Olaru, de 41 de ani, din Râmnicu Vâlcea, despre care poliţiştii spun că este autorul accidentului, avea o alcoolemie de două grame la mie. Analizele medicilor Serviciului Judeţean de Medicină Legală Constanţa au mai scos la iveală faptul că Olaru nu consumase substanţe interzise înainte de a pleca la drum. "Nu a fost descoperită nicio substanţă interzisă cunoscută. Pentru că nu am avut posibilitatea, nu am putut stabili dacă bărbatul a consumat plante etnobotanice", ne-au mai precizat medicii. La rândul lor, cei de la Rutieră spun că Viorel Olaru avea permis de conducere din anul 1994, însă în 1998 a fost prins pentru prima dată încălcând legea la regimul circulaţiei. Oamenii legii mai declară că Olaru a avut permisul reţinut de cinci ori pentru neacordare de prioritate, depăşirea vitezei legale impuse pe un anumit sector de drum şi pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice a unui automobil pe drumurile publice. De remarcat că la momentul producerii accidentului de duminică, Viorel Olaru avea permisul reţinut pe motiv că a depăşit viteza legală şi nu avea ce căuta la volan preţ de câteva săptămâni.

Loc blestemat

Amintim că Olaru a condus un automobil marca Audi, model S5, cu numerele de înmatriculare B 71 XGC, deplasându-se dinspre municipiul Constanţa către localitatea Năvodari. În momentul în care a ajuns în dreptul hotelului Delta, din cauza vitezei excesive şi a neatenţiei în conducere, Viorel Olaru a pierdut controlul volanului şi s-a oprit într-un stâlp. În urma impactului, Viorel Olaru a decedat, iar alţi doi pasageri din automobil, respectiv Marian Zepeş, în vârstă de 22 de ani, şi Alexandru Tomescu, de 24 de ani, ambii din localitatea Cobadin, au fost răniţi. În maşină au fost descoperite mai multe pliculeţe cu praf alb, ceea ce se presupune a fi sare de baie comercializată în magazinele de plante etnobotanice. Acest accident a avut loc la mică distanţă de monumentul ridicat în memoria celor patru tineri morţi pe data de 18 februarie 2007, după ce Porsche-ul Cayenne în care se aflau a luat foc. Registrul Comerţului arată că Olaru administra, alături de soţia sa, Maria Carmen Olaru, societatea comercială Vimas SRL, cu sediul pe strada Dr. Hacman, din Râmnicu Vâlcea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii