Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CCINA te ajută să-ţi pui pirostiile Târgul pentru Nunţi a ajuns la cea de-a IX-a ediţie

ro

20 Nov, 2012 02:19 4258 Marime text
nunti_Targul_de_nunti_1.jpgChiar dacă suntem în postul Crăciunului şi biserica ortodoxă nu permite organizarea nunţilor, totuşi cei care se gândesc să-şi pună pirostiile se pot deja gândi cum să o facă în modul cel mai elegant. În ajutorul viitorilor miri vine Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură din Constanţa, care va organiza, între 23 şi 25 noiembrie, cea de-a IX-a ediţie a Târgului pentru Nunţi. Organizatorii Târgului de nunţi vor aduce în atenţia celor interesaţi toate aspectele legate de organizarea celui mai important eveniment din viaţa cuplurilor.

„La solicitarea firmelor specializate pe acest segment al pieţei, organizăm a doua oară în acest an Târgul pentru nunţi. Viitorii miri vor găsi de toate: ţinute, bijuterii, aranjamente florare, decoraţiuni, localuri, formaţii, foto-video, adică totul de ce vor avea nevoie pentru organizarea evenimentului", a precizat, ieri, preşedintele CCINA, Mihai Daraban. Potrivit lui, la cea de-a doua ediţie a târgului vor participa 30 de firme, care vor expune pe 1.000 de mp, în Centrul de Afaceri Euro Litoral din Mamaia (fostul Bingo).

nunti_Targul_de_nunti_2.jpgCele mai multe firme expozante - 73%, provin din Constanţa, restul de 27% - din Bucureşti. Acestea vor oferi viitorilor miri o gamă completă de articole, accesorii şi servicii pentru nunta pe care fiecare o visează. În cadrul acestui salon specializat, mirii vor găsi invitaţii de nuntă, aranjamente florale, rochii de mireasă, costume de ginerică, meniuri speciale. Pentru tinerii în prag de căsătorie, care îşi pregătesc marele eveniment, această manifestare expoziţională constituie o mare oportunitate de a consulta ofertele promoţionale şi noile tendinţe ale acestui domeniu. Tematica salonului cuprinde: rochii şi pantofi de mireasă, costume pentru miri, verighete şi inele de logodnă, rochii şi costume de gală, accesorii pentru nunţi, flori şi aranjamente florale, invitaţii de nuntă, mărturii, decoraţiuni şi efecte speciale, servicii foto-video, consultanţă regie eveniment, şcoală de dans şi şcoală make-up. Programul de vizită este următorul: 23-24 noiembrie - orele 10.00-19.00, 25 noiembrie - orele 10.00-16.00.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii