Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:49 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre la masă cu Udrea, Boc şi Palaz Udrea - „Dacă Mazăre s-ar înţelege bine cu Nicuşor Constantinescu..." (galerie foto)

ro

21 Apr, 2011 01:39 4662 Marime text
mazare la masa cu udrea boc si palaz udrea daca mazare s ar intelege bine cu nicusor constantinescu galerie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gigi kent 21 Apr, 2011 22:17 Stimati constanteni, primarul are studii de specialitate pentru intocmit planuri de cheltuit bani pe proiecte, doar ca la studiile insusite de Maria-Sa pe la Liga Shtudentilor Civili-Marinari a invatat sa faca doar cate treisute de proiecte odata ... ca doar asa renteaza SPAGA si BACSISU, altfel, e pierdere de timp... ca si cum ar munci constantenii de rand la un job cinstit, cu taxe la stat platite...
  • maria 21 Apr, 2011 18:09 Draga comentator tot ce enumerati le putem considera ,cu usurinta,niste fantezii,niste manifestari infantile generate de tulburari psihice.Dar toate ilegalitatile grave: parcuri distruse,constructii haotice fara respectare legilor,RETROCEDARILE ILEGALE,mita,determinarea votului(consilieri-sa se uite cineva ce dar au primit,pensionari umiliti) de ce nu le vede nimeni?
  • Profesionalism si responsabilitate 21 Apr, 2011 09:15 Ca sa intocmesti un PROIECT trebuie sa ai cunostinte in acest sens si, apoi, sa fii interesat de soarta orasului si a cetatenilor. Dar, atata timp cat uniforma nazista, dansurile grecesti si braziliene, spartul farfuriilor, baia in jacuzzy, declaratiile inepte, betiile, gagicile, hainele-sorcova, turismul sexual, gunoaiele, ruinarea Cazinoului, ghetoul-social-electoral, sacosele rusinii etc sunt caracteristice si mai atractive pentru un primar- de toata jena Constantei, si nu numai!, este greu de conceput ca acesta se va ocupa de absorbtia fondurilor europene. Chiar va asteptati la asa ceva de la acest individ? Sa fim seriosi!