Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Servicii de consultanţă pentru Campusul Şcolar de la Cumpăna

ro

11 Apr, 2013 00:00 2567 Marime text
Primăria comunei Cumpăna a iniţiat procedura de achiziţie publică pentru serviciile de consultanţă în vederea construirii campusului şcolar.

Valoarea estimativă a contractului de „Servicii de consultanţă în management în vederea implementării proiectului şi organizarea procedurilor de achiziţii publice în cadrul proiectului „Campus Şcolar - Grup Şcolar Cumpăna”
care urmează să fie atribuit este de 600.000 lei.
Agenţii economici interesaţi să ofere consultanţă în cadrul acestui proiect pot depune oferte până pe data de 22 mai, ora 16.00, urmând ca deschiderea de oferte să aibă loc în ziua de 23 mai, ora 12.00.
Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante în ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii sunt: primar - Mariana Gâju, viceprimar (membru în comisia de evaluare) - Florin Neagu, secretar (membru în comisia de evaluare) - Sorin Daniel Nicolae, inspector principal 1 (membru în comisia de evaluare) - Paula Pirvu, tehnician urbanism (membru în comisia de evaluare) – Tudora Jelea, şef contabil (membru în comisia de evaluare) – Mărioara Martoiu; consilieri locali: Gabriela Achim, Aurel Ilioiu, Iulian Brinza, Elena Drăgoi, Adinan Cadar, Ion Lazăr, Gheorghe Trosie, Constantin Bălan, Mircea Marin, Monica Oana Nuţu, Liviu Cordunianu, Stelică Nedelcu, Maricel Prisecariu, Ioan Lungan, Dumitru Burcin, Constantin Solomon. 

Următoarea licitaţie va fi pentru execuţia lucrărilor

După finalizarea licitaţiei şi achiziţia serviciilor de consultanţă, Primăria comunei Cumpăna va derula licitaţia publică pentru construirea campusului. Unitatea şcolară este prevăzută cu 24 de săli de clasă, un cămin rezidenţial cu 120 de locuri, patru ateliere pentru turism şi servicii de alimentaţie publică, o cantină, un club cu 120 de locuri, o sală de sport, o bibliotecă şi 15 garsoniere - spaţii de cazare pentru elevi. Valoarea proiectului, derulat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, se ridică la 8,5 milioane de euro.
Odată finalizată construcţia, elevii din mediul rural care învaţă în localitate nu vor mai fi nevoiţi să facă naveta, ci vor fi cazaţi în internatul campusului, lucru valabil şi pentru profesorii navetişti. Viitorul campus şcolar va asigura condiţii educaţionale la un nivel de excelenţă pentru 600 elevi ce vor proveni cu precădere din mediul rural.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii