Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două societăţi şi o asociaţie, date în judecată de Primăria Constanţa. La mijloc - acţiune în răspundere contractuală

ro

16 Jan, 2017 00:00 3308 Marime text
Primăria municipiului Constanţa a apelat la instanţă, intentând procese firmelor X Alter Event SRL şi ADV Communication Constanţa SRL şi Asociaţiei Dynamic Art. Obiectul celor trei dosare, care au fost înregistrate în aceeaşi zi, este „acţiune în răspundere contractuală pretenţii”.
 
Pe rolul Judecătoriei Constanţa, la data de 12 ianuarie, a fost înregistrat dosarul nr. 583/212/2017, Secţia Civilă, materie - civil, obiectul - acţiune în răspundere contractuală pretenţii, stadiul procesual - fond. Părţile dosarului sunt Municipiul Constanţa prin Primar - reclamant şi SC X Alter Event SRL - pârât. În aceeaşi zi, a fost înregistrat şi dosarul nr. 582/212/2017, Secţia Civilă, materia - civil, obiectul - acţiune în răspundere contractuală pretenţii, stadiul procesual - fond. Reclamant este Municipiul Constanţa prin Primar, iar SC ADV Communication Constanţa SRL - pârât. Cel de-al treilea dosar, cu numărul 581/212/2017, înregistrat la Secţia Civilă, având ca obiect acţiune în răspundere contractuală pretenţii, stadiul procesual - fond, are ca părţi Municipiul Constanţa prin Primar - reclamant şi Asociaţia Dynamic Art - pârât. 

Despre X-Alter Event SRL 

Firma X-Alter Event SRL a fost înmatriculată în anul 2009 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Ştefan Mihăileanu nr. 72. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociat unic este Gabriela Cristina Isabela Teodoroiu, născută pe 3.02.1978, în municipiul Câmpulung, Argeş. Tot ea se ocupă şi de administrarea societăţii, care desfăşoară activităţi suport pentru interpretare artistică (spectacole). SC X Alter Event SRL, organizator al Carnavalului din Mamaia din anii trecuţi, a participat în noiembrie 2015 la licitaţiile organizate de Primăria Constanţa în vederea organizării „Festivalului iernii“ şi a „Revelionului 2016“. Însă a pierdut în faţa firmei 360 Revolution, care a organizat Revelionul 2016 în Piaţa Ovidiu. Contactă telefonic, Gabriela Cristina Isabela Teodoroiu a declarat că nu ştie despre ce este vorba. „Nu am primit nicio citaţie. Nu ştiu despre ce este vorba“, a precizat Gabriela Cristina Isabela Teodoroiu.

Despre ADV Communication Constanţa SRL

Firma a fost înregistrată în anul 2008 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Pescarilor nr. 45. Societatea a fost radiată, din cauza schimbării sediului în alt judeţ, la 8.04.2013. Noul sediu social a fost stabilit în Bucureşti, strada Turnătorilor. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale.
 
Societatea este deţinută de ADV Communication SRL, cu 95% din capitalul social, şi Giulio Bertola, născut în Milano, Italia, cu 5% din capitalul social. Administratorul firmei, care desfăşoară activităţi ale agenţiilor de publicitate, este Giulio Bertola. Reprezentanţii societăţii nu au putut fi contactaţi, deoarece nu au răspuns la numerele de telefon disponibile.

Despre Asociaţia Dynamic Art 

Asociaţia Dynamic Art a fost înfiinţată în anul 2009. Fondatori sunt Saviana DiamandiIon Diamandi şi Ilie Vladimir Constantin Masala. Are ca scop dezvoltarea nivelului de cultură, civilizaţie şi educaţie, inclusiv de educaţie fizică, al cetăţenilor României prin realizarea unor activităţi vizând creşterea acestora; gradul de acces al acestora la binefacerile culturii, civilizaţiei şi educaţiei şi, în general, la un standard superior al calităţii vieţii.
 
Obiectivele asociaţiei sunt promovarea culturii româneşti peste graniţă, la un nivel competitiv cu piaţa culturală internaţională; promovarea în România a unor produse culturale de actualitate, de marcă şi de impact la public alese de pe piaţa culturală internaţională; susţinerea şi reprezentarea unor artişti români în străinătate şi a unor artişti străini în România; stimularea creativităţii şi identificarea şi sprijinirea unor tinere talente; colaborarea cu alte organizaţii, instituţii, alte asociaţii, fundaţii, societăţi comerciale (agenţii), persoane fizice autorizate, persoane independente din ţară şi/sau din străinătate care au obiective comune cu cele ale asociaţiei; încurajarea şi susţinerea colaborărilor internaţionale şi a contactelor interculturale în domeniul culturii scrise, artelor vizuale (teatru, cinematografie, arte plastice), muzicii (clasice, moderne, contemporane, instrumentale, vocale, vocal-instrumentale, corale, simfonice, camerale, jazz, etno-jazz, rock, pop, world music), dansului (clasic, modern, dans de competiţie sportivă, dans popular), folclorului, dar şi în domeniul ştiinţelor umaniste (istoria artei, istoria religiilor, muzicologie, teatrologie, filmologie, arheologie, lingvistică, astronomie, teologie); formarea de reţele culturale internaţionale între ţări cu tradiţie culturală, în baza unor programe punctuale, anuale şi multianuale care să pună în evidenţă cooperarea interculturală, dar şi specificul fiecărei culturi; iniţierea şi aplicarea de proiecte şi programe culturale şi ştiinţifice în ţară şi în străinătate; încurajarea, susţinerea şi promovarea turismului cultural în România.
 
Preşedintele asociaţiei este Saviana Diamandi, iar vicepreşedinte - Ilie Vladimir Constantin Masala.
 
Precizăm că am contactat-o pe Ionela Halciuc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, pentru mai multe detalii, însă aceasta a promis că ne va prezenta amănunte în cursul zilei de azi. În cazul în care vom obţine un punct de vedere cu privire la subiectul prezentat, vom reveni în ediţiile viitoare.

Citeşte şi: 

Isabela Teodoroiu, reprezentanta societăţii X-Alter Event „Avem deja sute de candidaţi pentru staff-ul din spatele culiselor Carnavalului Mamaia“ (galerie foto)

Distracţie pe bani publici Revelion 2016, organizat pe banii Primăriei Constanţa de o firmă „moşită“ de Sebastian Ghiţă (documente)

Festivalul Iernii şi Revelionul din Constanţa, organizate de două instituţii din „ograda“ lui Sebastian Ghiţă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii