Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Depuneri de coroane de flori la monumentele eroilor din cel de-al Doilea Război Mondial și eroilor Revoluției Române din Decembrie 1989

ro

26 May, 2017 00:00 2323 Marime text
Cu ocazia sărbătoririi Zilei Eroilor, Instituţia Prefectului Judeţul Constanţa, în colaborare cu Comandamentul Flotei şi Garnizoana Constanţa, a organizat, ieri, la monumentele eroilor căzuți în cel de-al Doilea Război Mondial și la cel al Eroilor Revoluției Române din Decembrie 1989 din Cimitirul Central Constanța un ceremonial militar şi religios.
După prezentarea onorului, a urmat o slujbă de pomenire a eroilor care s-au jertfit pentru patrie și pentru integritatea neamului românesc.

Prefectul județului Constanța, Adrian Nicolaescu, și inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, comisar-șef Mircea Vizitiu au dat citire mesajelor premierului Sorin Grindeanu și ministrului Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, cu prilejul Zilei Eroilor.

Au fost depuse coroane de flori de către prefectul județului Constanța, viceprimarul municipiului Constanţa, Costin Răsăuţeanu, şi de către reprezentanţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor, Ministerului Apărării Naţionale, ai asociaţiei „Cultul Eroilor”, filiala Constanţa, și ai asociațiilor de revoluționari. Un grup de elevi ai Școlii Gimnaziale nr. 11 „Dr. Constantin Angelescu” Constanța a prezentat un scurt moment artistic. Ceremonialul militar și religios s-a încheiat cu defilarea gărzii de onoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii