Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manifestări festive la Cumpăna, de Ziua Unirii Principatelor Române

ro

23 Jan, 2024 13:19 773 Marime text
Primăria și Consiliul Local Cumpăna organizează miercuri, 24 Ianuarie, de la orele 10.30, o serie de manifestări dedicate împlinirii a 165 de ani de la Unirea Principatelor Române.

Aducem astfel, un pios omagiu tuturor eroilor neamului românesc, mulţumindu-le pentru demnitatea cu care au apărat interesele şi integritatea României Unite.
         
Manifestările se vor desfăşura după următorul program:

10.30 : Depuneri coroane de flori la monumentul „Memorialul Eroilor”
(situat la intrare în Cumpăna) și la Monumentul Eroilor din primul razboi mondial (langă biserica cu Hramul „Adormire Maicii Domnului”)
 
11.00 - Slujba religioasă și depuneri de coroane de flori la Monumentul Eroilor din cel de-al doilea război mondial și la Monumentul Veteranilor (situate în fața Căminului Cultural)
 
Defilare militară -  Batalionul 341 Infanterie Constanța Topraisar - Brigada 9 Mecanizată „Mărășești", Brigada 243 Radioelectronică si Observare „Callatis”,  Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu.
 
12.15 – spectacolul ˮUnirea în inimi de copii”, oferit de preșcolarii și elevii instituțiilor de învățământ de pe raza comunei Cumpăna, alături de ansamblurile folclorice ale comunei și soliștii acestora, în onoarea Zilei Unirii Principatelor Române.
 
 Citește și

Manifestări prilejuite de Ziua Naţională a României, la Cumpăna
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii