Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Căpăţînă "Concesionarea serviciului de laborator s-a făcut cu respectarea prevederilor legale"

ro

13 Jan, 2011 00:00 2493 Marime text

Synevo_-_Laborator_Synevo_023.jpgÎn urma controlului efectuat la SCJU şi la DSP Constanţa în privinţa modului în care a avut loc procedura de predare a contractului de concesionare a serviciului de laborator din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă către Synevo, s-a constatat că procedura s-a făcut cu respectarea prevederilor legale referitoare la achiziţiile publice.

Managerul Spitalului Judeţean a adus aceste precizări în contextul primirii raportului controlului Ministerului Sănătăţii, dar şi din cauza controverselor care s-au creat în jurul acestui subiect. "Ca să nu mai avem niciun fel de discuţii sau întrebări referitoare la modul cum s-a întâmplat", a mai adăugat Căpăţînă, precizând că a primit NUP în cazul urmăririi penale în care a fost implicat cu privire la serviciul de laborator.

Precizăm că Synevo a câştigat concesiunea serviciului de laborator din SCJU în urma licitaţiei câştigate pe 7 decembrie 2009, fiind inaugurat în luna octombrie a anului trecut. Dănuţ Căpăţînă a fost manager al reţelei de laboratoare Synevo - Medicover pentru regiunea de sud-est până la momentul numirii sale în funcţia de manager al Spitalului Judeţean.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii