Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:59 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract în valoare de peste 3,7 milioane de lei Primăria Techirghiol a concesionat sistemul de iluminat public din oraș firmei Euro-Audit Service SRL (DOCUMENT)

ro

16 Apr, 2024 17:00 468 Marime text
  • Contractul „Delegarea de gestiune prin concesionare a sistemului de iluminat public“ a fost atribuit de Primăria Techirghiol, pe data de 3 aprilie 2024, firmei Euro-Audit Service SRL.
  • Valoarea contractului care va avea o durată de 5 ani este de 3.799.056,11 lei.
  • Euro-Audit Service SRL este controlată de Petruța Horga și Floarea Secară.
 
Primăria Techirghiol a concesionat sistemul de iluminat public al orașului societății Euro-Audit Service SRL. Contractul „Delegarea de gestiune prin concesionare a sistemului de iluminat public al Orașului Techirghiol, Județul Constanța“ a fost atribuit pe data de 3 aprilie 2024 și are o valoare de 3.799.056,11 lei.
 
Contractul de concesiune se va încheia pe o durata de 5 ani. Obiectul contractului îl constituie delegarea gestiunii serviciului de iluminat public din Orașul Techirghiol prin contract de concesiune, constând în actitivăţile de operare propriu-zisă, gestiune, administrare, exploatare, întreţinere-menţinere, precum şi activităţile de pregătire, proiectare, finanţare şi realizare a investiţiilor din infrastructura aferentă serviciului de iluminat public, în conformitate cu obiectivele concedentului.
 
Obiectul concesiunii este Serviciul de Iluminat Public din Orasul Techirghiol, care presupune următoarele activităţi:
 
1. Concesionarea bunurilor ce compun Sistemul de Iluminat Public (SIP), proprietate a Autorităţii delegatare;
2. Întocmirea documentațiilor tehnice, pe etape, la solicitarea autorității contractante, în funcție de alocările bugetare existente pentru realizarea lucrărilor de investiții conform legislației în vigoare;
3. Întreţinerea şi menţinerea în funcţiune a sistemului de iluminat public;
4. Realizarea iluminatului ornamental festiv de sărbători prin montare/demontare echipamente;
5. Lucrări de extindere a sistemului de iluminat public conform documentațiilor tehnice solicitate;
6. Preluarea reclamațiilor sistemului de iluminat public și conducerea operativă prin dispeceratul concesionarului.

 
Despre Euro-Audit Service SRL

 
 
Înființată în anul 2004, Euro Audit Service SRL are sediul pe strada Calafat, nr. 7, Târgoviște, Județul Dâmbovița și se ocupă de lucrări de instalații electrice. Firma este controlată de Mihaela Petruța Horga, cu  99,99% din capitalul social, și Floarea Secară, cu 0,01 % din capitalul social. Alexandru Cârlig este administratorul firmei. 
 
Potrivit termene.ro, Horga Mihaela Petruța mai este asociat în Eurointermed SA,  Profinvest Grup SA,  Rac Construct Moreni SRL. La rândul său,  Cârlig Alexandru este asociat în  Legume cu Dor SRL,  Ando Consulting SRL, Building Star Residence SRL și  Movaxy Digital Network SRL.
 
Firma a câștigat, prin negociere directă, 111 contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Comuna Crașna, Primaria Municipiului Târgu Jiu, Primrăia Filiași, Primăria Pancota, Primăria Cernavodă, Primaria Municipiului Targu Jiu, Serviciul Public de Intretinere si Gospodarire Municipala Deva și altele.
 
În anul 2023, societatea cu 46 de salariați a raportat o cifră de afaceri de 58.441.538 lei și un profit de 15.482.274 lei.
 
 Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțurile de atribuire a contractului.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
Justiție Constanța: Euro Audit Service SRL, obligată de instanță să achite CN APM Constanța cheltuielile de judecată
 
Compania deținută de familia Cârlig-Horga pierde la CNSC: Este vizată licitația de aproape 1,5 milioane de euro privind iluminatul public, organizată de Primăria Constanța!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii