Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:18 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultima oră! Tomis Marina Management SRL câștigă procesul pentru Portul Tomis Constanța (MINUTA)

ro

12 Jul, 2023 16:14 3776 Marime text


Tomis Marina Management SRL a câștigat, în urmă cu scurt timp, procesul privind concesionarea Portului Tomis din Constanța!
 
Curtea de Apel Constanța a respins azi, 12 iulie 2023, acțiunea în anularea hotărârii arbitrale formulată de Compania Națională Administrarea Porturilor Maritime SA Constanța!
 
Decizia Curții de Apel poate fi atacată în recurs, la Înalta Curte de Casație și Justiție a României.
 
Inițial, Curtea de Arbitraj Maritim și Comercial hotărâse că Tomis Marina Management SRL are contract valabil privind concesionarea Portului Tomis până în anul 2024.
 
Iată minuta deciziei de azi din dosarul 281/36/2021*:
 
„Respinge cererea
Solutia pe scurt: HOT. 12.07.2023 Respinge ca nefondată acțiunea în anulare formulată de reclamanta CNAPM SA. Respinge cererea de intervenție accesorie în interes alăturat reclamantei, formulată de intervenientul Municipiul Constanța prin Primar.
 
Admite cererea de intervenție accesorie în interes alăturat pârâtei Tomis Marina Management SRL, formulată de intervenienții: Navis Maritime SRL, Bubalaza SRL, Bastet Trading SRL, Canal S SRL, Isalena Tasty SRL, Marina Buddha Bar SRL, Pasticeria D* Italy SRL, Gazzo Distribution SRL, Japo Concept SRL, Beta Trade SRL, Filozofie Urbană SRL, Fila Sh SRL, Mersin Turism SRL, AQUA Tomis Port SRL, personal și prin reprezentant Asociația Patronală Resto, conform Legii 367/2022, precum și de intervenienta Dost-Tek SRL.
 
Obligă reclamanta la plata către pârâta Tomis Marina Management SRL a sumei de 5950 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu avoca?ial, precum și la plata sumei de 5950 lei către intervenienții accesorii în interesul pârâtei, reprezentând onorariu avocațial redus.
 
Cu drept de recurs în termen de 30 zile de la comunicare. Recursul se depune la Curtea de Apel Constanţa. Pronunţată prin punerea soluției la dispoziția părților de către grefa instanței astăzi, 12.07.2023“.
 
Acum, rămâne de văzut dacă CN APM Constanța SA va declara recurs.

Despre Tomis Marina Management
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 12 iulie 2023, Tomis Marina Management SRL are sediul social pe strada Lebedei, din Constanța, se ocupă de activități de servicii anexe transportului pe apă și este controlată de asociații Aterina Global SRL și de Euromarina SRL, fiecare deținând câte 50%.  
 
Ca administrator apare Ürmen Seref.          
 
Tot potrivit Termene.ro, Aterina Global SRL mai apare în Aqualand SRL, Blue Beach SRL, I&C Development SRL și M.M. Reciclyng SRL.

Asta în timp ce Sürmen Seref figurează în Alfabe Construction SRL și în Euromarina SRL.
 
Cu 10 angajați, Tomis Marina Management SRL a declartaat o cifră de afaceri netă de 5.129.735 de lei și un profit net de 1.504.582 de lei.

Despre Aterina Global SRL

Aterina Global SRL se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară, îi are ca asociați pe GKL Engineering LTD, cu 99%, din Cipru, și pe Dogaru Nicoleta, cu 1%, din Constanța, care este și administrator.

Pentru anul 2022, cu trei angajați, Aterina Global SRL a declarat o cifră de afaceri netă de - 26.695 de lei și un profit net de 1.375.000 de lei.

Despre Euromarina SRL

Euromarina SRL are sediul social în Constanța, se ocupă de construcția de ambarcațiuni sportive și de agrement și este controlată de asociații: Sürmen Suat, Mehmet Kerim Kalgay, Sürmen Seref, Keçecioglu Hasan Malik și Mustafa Nihat Demirel.       
 
Euromarina SRL este administrată de Keçecioglu Hasan Malik, Mustafa Nihat Demirel, Sürmen Seref și de Sürmen Suat.
 
Pentru anul 2022, firma a declarat o pierdere netă  de 7.862 de lei.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Procesul pentru Portul Tomis! Terasele din port fac scut pentru Tomis Marina Management


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii