Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cuza Vodă concesionează serviciul de distribuție a gazelor naturale

ro

17 May, 2023 15:25 1144 Marime text

 
 În Monitorul Oficial a fost publicat un anunț de participare privind concesionarea serviciului de distribuție a gazelor naturale în comuna Cuza Vodă, județul Constanța.

Potrivit documentului, concesionarea serviciului de utilitate publică de distribuţie a gazelor naturale se face în baza H.G. nr. 209/2019 și reprezintă ansamblul activităţilor şi operaţiunilor desfăşurate de către concesionar pentru sau în legătură cu activitatea de distribuţie a gazelor naturale în perimetrul concesiunii, respectiv comuna Cuza Vodă, jud. Constanţa, inclusiv serviciile de proiectare tehnică, construcţia, exploatarea şi dezvoltarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale şi utilizarea acestora, conform precizărilor din caietul de sarcini.  
 

Ce trebuie să știe cei care vor să depună oferte
 
Termenul de depunere a ofertelor este 26.06.2023, ora 10.00.

Ofertele vor fi deschise pe 26.06.2023, ora 13.00, la sediul Primăriei Cuza Vodă - comuna Cuza Vodă, str. Medgidiei nr. 58, jud. Constanţa, România, se mai arată în anunțul licitației.
 
Ofertele trebuie transmise la sediul Primăriei, situat în comuna Cuza Vodă, str. Medgidiei nr. 58, jud. Constanţa, România.
 
 
 
Date despre Consiliul Local Cuza Vodă
 
Comuna Cuza-Vodă, având în componența sa un singur sat cu aceelași nume, este situată în centrul județului Constanța, la 4 km nord de limita municipiului Medgidia și la 40 km de municipiul Constanța.
 
Potrivit informațiilor publicate pe site-ul Primăriei Cuza Vodă, primarul comunei este Viorel Dulgheru.
 
 
PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și
 
Mai multe străzi din Cuza Vodă vor fi asfaltate. Mediul și-a dat acordul

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii