Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:27 23 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 2 octombrie 2010

ro

02 Oct, 2010 11:50 1233 Marime text

Berbec

Luna in Rac indica sambata pentru Berbeci o zi domestica. Este un moment bun pentru cei nascuti in primul semn al zodiacului sa se ocupe de problemele ramase nerezolvate in cursul saptamanii. Trebuie sa ie ceva de reparat prin casa, daca nu, se impune putina curatenie. De asemenea, e o zi potrivita pentru revederea parintilor si pentru reintregirea familiei. Duminica, in schimb, Venus in conjunctie cu Marte ii scoate probabil pe Berbeci din casa. Sau daca nu pleaca niciunde, atunci vor avea oaspeti. Pentru ca Berbecii simt nevoia sa socializeze, se vorbeasca mult, sa dea explicatii. Ei vor fi de neoprit si nimeni nu va reusi sa le puna lacat la gura.

Taur

Sambata, Taurii sunt pusi pe drumuri. S-ar putea sa-i puna altii pe drumuri, dar, la fel de bine, pleaca ei singuri sa rezolve niste restante. E o zi potrivita pentru comunicare, Taurii au ocazia sa stabileasca astazi niste detalii si sa stea de vorba cu oameni pe care ii vad pentru prima data. Duminica, Venus in conjunctie cu Marte in casa parteneriatelor pune putin paie pe foc in relatie, intrucat Luna trimite cuadraturi spre cele doua planete. Taurii pot fi destul de agresivi cu partenerul in incercarea de a-si impune punctul de vedere. E de asteptat ca ei sa primeasca o riposta pe masura. E bine ca Taurii sa nu provoace partenerul de viata, dar daca daca nu se abtin, sa nu se mire apoi ca sentimentele lor au de suferit.

Gemeni

Luna in Rac ii poate baga sambata pe Gemeni la cheltuiala. Sunt unele investitii pe care le au de facut dar, la fel de bine, exista si o predispozitie de a da banii pe cine stie ce prostii. Din prudenta, ar face bine sa isi coasa buzunarele cand ies din casa si sa evite magazinele. Duminica, Gemenii fac ce stiu ei mai bine: vorbesc, gesticuleaza, se misca cu o agilitate fenomenala. Unii Gemeni ar putea uita ca e duminica si s-ar putea ocupa de problemele domestice. Conjunctia Venus - Marte in Casa rutinei zilnice ii mobilizeaza si ii pune la treaba. Vai de cei din jurul lor, pentru ca nici ei nu vor fi lasati in pace. Gemenii vor sta cu gura pe ei, le vor da sarcini sau le vor reprosa ca ii le stau in cale. Asa ca, duminica, dati-va la o parte din calea Gemenilor! Au viteza.

Rac

In prima zi de weekend, Racul este cea mai avantajata zodie. Luna este in continuare pe segmentul lor si le da, pur si simplu, o stare de bine. Racii resimt o multumire sufleteasca, iar in exterior ar trebui sa imparta bucurie si jovialitate. Probabil se simt invaluiti intr-o stare benefica de recunostinta. Duminica insa, cu Luna care se muta in Rac si face cuadraturi la Marte si Venus aflate in conjunctie in Scorpion. Se ridica niste semne de intrebare. Copiii si persoana iubita au niste proiecte care nu se prea muleaza pe asteptarile Racilor. Mai mult, Racii se pare ca au subestimat niste cheltuieli, care vor fi, in cele din urma, cu mult mai mari. Se recomanda Racilor foarte mult tact, pentru ca numai de ei depinde acum echilibrul din sanul familiei.

Leu

Sambata, Leii ar trebui sa-si consacre ziua unei sesiuni prelungite de refacere. S-ar putea ca cei nascuti in aceasta zodie sa resimta obososeala si stresul care s-au tot acumulat si sa lase o impresie generala de apatie sau dezinteres. Odihna si depasirea planului de somn ar fi leacurile cele mai nimerite. Duminica, Leii revin cu forte proaspete. Luna e de partea lor si le reaminteste ca sunt facuti sa iasa la rampa. Cum conjunctia Venus-Marte are loc pe Casa familiei pentru ei, Leii au cateva lucruri pe care le-ar dori puse la punct. Prin urmare, tocmai astazi s-ar putea sa gaseaca de cuviinta sa discute cu familia chestiuni foarte serioase legate de traiul in comun si de conditiile de locuit. S-ar putea sa ii tenteze tot mai mult o reamenajare interioara sau chiar o schimbare de domiciliu.

Fecioara

Fecioarele ar putea sa boteze prima zi de weekend "sambata amicala". Timpul petrecut in compania prietenilor este astazi cel mai agreabil cu putinta. Fecioarele, chiar daca nu merg la o petrecere si nu ies in oras, ar putea sa-si aduca astazi aminte de prieteni vechi si sa puna mana pe telefon. Duminica, in schimb, Fecioarele parca au ceva pe suflet. Ele discuta, dar nu spun tot, asa ca li se recomanda sa fie sincere, daca nu cu ceilalti, macar cu ele insele. Fecioarelor li se poate redeschide o rana mai veche, asa ca cel mai bine ar fi sa vorbeasca cu cineva despre asta si sa incerce sa-si ia o greutate de pe inima.

Balanta

Sambata, cu Luna in zona rolului social, Balantele care lucreaza vor fi cele mai avantajate. Multe dintre ele s-ar putea sa constate ca ceea ce nu le-a iesit toata saptamana da rezultate tocmai cand se asteptau mai putin. Balantele se bucura de trecere si de bunavointa din partea celorlalti. Ele sunt astazi bine vazute si bine primite. Duminica, Balantele se pot trezi in mijlocul unui mic conflict care nici macare nu le priveste. Ele pot fi nevoite sa arbitreze dar, cu abilitatea lor innascuta, vor reusi sa ramana impartiale si sa vada dreptatea fiecarei parti. Totusi, Balantele ar trebui sa aiba motive de multumire. Daca anturajul apeleaza la ele pentru aplanarea unei situatii, e semn de incredere si de apreciere.

Scorpion

Ziua de sambata vine pentru Scorpioni cu o mare dorinta de cunoastere. Scorpionii sunt pusi pe invatat, pe aflat informatii noi, pe aprofundat cunostinte intr-un anume domeniu. Luna in Rac le inzestreaza in plus cu multa imaginatie si cu har al povestirii. Scorpionii sunt pusi astazi in situatia de a da sfaturi si de a face dovada intelepciunii lor. Duminica, Venus si Marte se intalnesc pe semnul lor. Scorpionul este astazi cea mai carismatica zodie. Scorpionii cauta relatiile si vor sa se exprime, numai ca Luna este in zona puterii. De aceea, e de asteptat ca Scorpionii sa exagereze si sa insiste pe punctul lor de vedere. Flexibililatea este o calitate pe care Scorionul va fi nevoit sa o asimileze astazi.

Sagetator

Sagetatorii au in fata o zi de sambata fructuoasa. Ceilalti le vin in ajutor, asa ca Sagetatorii nu au de ce sa se planga, E posibil ca ei sa primeasca un cadou, o donatie, o sponsorizare, la care nici nu s-ar fi asteptat. Ei primesc o rasplata pentru ceva ce nu le e prea clar, dar culmea ar fi sa refuze! Duminica, Sagetatorii ar trebui sa aiba mare grja la relatiile cu autoritarile, in special cu legea: sa circule regulamentar daca sunt la volan, sa traverseze pe unde trebuie, sa nu calomnieze, pentru a nu risca o amenda sau o reclamatie. E mai degraba o zi ideala pentru activitati de relaxare la domiciliu. De asemenea, este un moment bun pentru ei sa isi revizuiasca niste aspiratii si sa verifice cat de realiste sunt.

Capricorn

Ziua de sambata, cu Luna in Rac, ar trebui sa puna putin balsam pe viata de cuplu a Capricornilor. Evenimentele din ultima perioada ar putea sa ii conduca astazi pe Capricorni la niste concluzii pozitive legate de parteneri. Prin urmare, Capricornii s-ar putea sa recunoasca niste mici greseli si sa rasfete putin persoana iubita, aratandu-i mai multa afectiune si apreciere. Duminica, Capricornii s-ar putea sa afiseze un aer de nemultumire. Si chiar daca nu il afiseaza, probabil vor resimti un disconfort. Ceva ii deranjeaza, sunt planuri care nu se adeveresc intocmai precum preconizau. De aceea, daca au fost situatii pe care Capricornii le-au idealizat, ei vor fi acum pusi in situatia sa revina cu picioarele pe pamant si sa recunoasca ca lucrurile depind si de alti factori externi, pe care vor trebui sa-i accepte.

Varsator

In prima zi de weekend, de orice ar putea sa se vaite Varsatorii, dar nu de lipsa de ocupatie. Asa ca, daca nativii acestei zodii aveau de gand sa stea in varful patului si sa se uite la televizor, ar fi bine sa se resemneze din timp. E multa treaba de rezolvat, e de facut curatenie, sunt detalii de care trebuie sa se ocupe. Daca ziua de sambata va fi ocupata, abia dumninica mai pot si ei sa respire. De fapt, nu prea au nici azi timp. Partenerul ii solicita la maxim, are tot felul de pretentii si de cereri, cum spune o vorba "o sa scoata untul" din Varsator. Varsatorii trebuie sa-si pastreze calmul, sa fie intelegatori si buni executanti. De respirat, au ei timp sa respite alta data. Dar nu in acest weekend.

Pesti

Pestii au la dispozitie o sambata romantica. Hobbiurile ar trebui sa fie la ordinea zilei, ca sa nu zicem mofturile. Pestii vor dori sa iasa din rutina, sa faca ceva ce si-au dorit si, dintr-un motiv sau altul, n-au mai apucat. Ei ar trebui sa se simta pur si simplu bine si sa caute surse de placere. Duminica, Luna se muta in Leu, iar Pestii parca fac lucrurile tocmai pe dos. Cand toata lumea vrea sa se bucure de o duminica relaxanta, Pestilor le vine chef de dereticat prin casa. Ori intra in bucatarie, ori se apuca de mutat mobila sau cine stie ce idei nastrusnice mai au. De aceea, e bine ca cineva sa ii tempereze, altfel Pestii risca sa incheie weekendul mai obositi decat l-au inceput.

Sursa: www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii