Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţiile domnului senator Ioan Chelaru, vicepreşedinte al Senatului României, la finalul şedinţei Biroului permanent întrunit luni, 4 aprilie 2016

ro

04 Apr, 2016 17:05 1613 Marime text
Vicepreședintele Senatului României, domnul senator Ioan Chelaru, a declarat, la sfârșitul ședinței Biroului permanent, întrunit în data de 4 aprilie 2016, că au fost aprobate toate punctele înscrise pe ordinea de zi şi că au fost repartizate comisiilor de specialitate pentru întocmirea rapoartelor proiectele de lege și celelalte acte normative înregistrate. 

În plus, s-a luat act de scrisoarea a două dintre comisii care au solicitat prelungirea termenelor pentru aprobarea tacită de la 45 la 60 de zile, pentru două dintre actele normative pentru care exista posibilitatea de a se împlini termenele de aprobare tacită.

Domnul senator Ioan Chelaru a afirmat că s-a luat act de raportul comisiilor de regulament și s-a aprobat regulamentul comisiei juridice. În plus, s-a luat act și de scrisoarea doamnei judecător Dana Gârbovan, președintele Uniunii Naționale a Judecătorilor, prin care doamna judecător a solicitat sesizarea Curții Constituționale, cu privire la Hotărârea Senatului nr.28/2016.

În ceea ce privește Programul de lucru al Senatului, acesta va fi unul obișnuit, cu excepția zilei de marți, 5 aprilie, când, la ora 13.00 este programată o lansare de carte.
Vicepreședintele Senatului a informat că Biroul Permanent a aprobat două deplasări în străinătate și a luat act de scrisoarea domnului senator Badea. 

Domnul senator a solicitat să se ofere posibilitatea deplasării delegațiilor externe și cu automobilul, în cazul zonelor geografice foarte apropiate României, cum sunt sunt Moldova, Bulgaria, Ungaria sau Serbia.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii