Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magistrații și-au declinat competența într-unul dintre dosarele deschise de fostul senator liberal, Puiu Hașotti

ro

15 Feb, 2024 17:00 906 Marime text
  • Fostul senator încearcă prin intermediul instanțelor judecătorești să suspende/anuleaze ordinul nr. 249/02.03.2021 de încetare a plăţii indemnizaţiei pentru limită de vârstă acordată în baza Legii nr. 96/2006 emis de Secretarul General al Senatului
  • În dosarul cu număr unic 4861/118/2023 înregistrat pe rolul secţiei I civilă a Tribunalului Constanța, având ca obiect anulare act, magistrații au admis excepţia necompetenţei materiale procesuale a Tribunalului Constanţa – Secţia I Civilă, completul specializat în materie civilă și-au hotărât să decline competența către Tribunalul Constanţa – Secţia I Civilă, completurile specializate în materia litigiilor de muncă şi a asigurărilor sociale
  • Decizia magistraților pronunțată pe 14 .02.2024 nu are cale de atac și a fost pusă la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei
 



 
Puiu Haşotti s-a aflat în Parlamentul României 20 de ani, opt ani ca deputat şi alţi 12 ca senator.
 
Haşotti a demisionat în 2017 din Partidul Naţional Liberal, după o perioadă de 27 de ani de activism politic în cadrul celui mai vechi partid istoric din România.
 
Acesta a transmis în plic, la sediul filialei judeţene Constanţa a PNL, demisia sa din partid.
 
De mai mulți ani, fostul senator încearcă prin intermediul instanțelor judecătorești să suspende/anuleze ordinul nr. 249/02.03.2021 de încetare a plăţii indemnizaţiei pentru limită de vârstă acordată în baza Legii nr. 96/2006 emis de Secretarul General al Senatului.
 
În dosarul cu număr unic 4861/118/2023 înregistrat pe rolul secţiei I civilă a Tribunalului Constanța, având ca obiect anulare act, magistrații au admis excepţia necompetenţei materiale procesuale a Tribunalului Constanţa – Secţia I Civilă, completul specializat în materie civilă și-au hotărât să decline competența către Tribunalul Constanţa – Secţia I Civilă, completurile specializate în materia litigiilor de muncă şi a asigurărilor sociale.
Decizia magistraților pronunțată pe 14 .02.2024 nu are cale de atac și a fost pusă la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
În acest dosar, Hașotti este reclamant în acest dosar iar Senatul României și Secretarul General al Senatului au calitatea de pârâți.
 
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Fostul parlamentar PNL, Puiu Hașotti a deschis un nou proces împotriva Senatului României
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii