Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine poate participa Concurs pentru Compartimentul Schengen şi Relaţii Internaţionale din IPJ Constanţa

ro

19 Jan, 2018 00:00 2094 Marime text
Inspectoratul General al Poliţiei Române organizează concurs pentru ocuparea a şapte posturi vacante de ofiţer de poliţie existente în statele de organizare ale Direcţiei Afaceri Europene, Misiuni şi Relaţii Internaţionale din cadrul inspectoratului, ale inspectoratelor de poliţie judeţene Constanţa, Călăraşi, Ialomiţa, Vaslui, Harghita şi ale Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr“ Câmpina, precum şi a unui post vacant de agent de poliţie existent în statul de organizare al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.
 
Concursul se organizează în sistem centralizat la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române, iar la nivelul inspectoratelor de poliţie judeţene, al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi al Școlii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr“ Câmpina în ale căror state de organizare sunt prevăzute posturile vacante pentru care se organizează concurs, se constituie comisii de recrutare.
 
Pot participa la concurs/examen candidaţii care îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii:
a) au cetăţenie română şi domiciliul în România;
b) cunosc limba română, scris şi vorbit;
c) au capacitate deplină de exerciţiu;
d) sunt apţi din punct de vedere medical, fizic şi psihologic (aptitudinea/ inaptitudinea se constată de structurile de specialitate ale Ministerului Afacerilor Interne, printr-o examinare medicală şi evaluare psihologică, potrivit reglementărilor specifice în domeniu.
În situaţia în care se constată inaptitudinea pentru oricare dintre situaţii, procedura de recrutare încetează pentru candidatul respectiv. Evaluarea psihologică se susţine înaintea examinării medicale) ;
e) au vârsta de minimum 18 ani împliniţi;
f) au studii corespunzătoare cerinţelor postului pentru care candidează.
 
Concursul va avea loc la jumătatea lunii februarie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii