Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:04 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tricoul lui Hagi de la meciul de retragere al Generației de Aur, cel mai scump la licitația caritabilă. Cine l-a achiziționat și cu ce sumă

ro

25 May, 2024 17:49 1181 Marime text

La licitația caritabilă în care s-au achiziționat tricouri ale celor care vor evolua astăzi, 25 mai 2024, în meciul Generația Aur – World Stars, cel mai mult a valorat tricoul lui Gheorghe Hagi, liderul Generației de Aur și actualul manager tehnic al Farului Constanța.

Potrivit gsp.ro, tricoul a fost achiziționat cu 30.000 de euro de Veronica Schmidt, soția celui care controlează grupul Automobile Bavaria.

Sursa citată menționează că tricoul lui Gică Popescu, președintele Farului, a fost achiziționat de Hristo Stoichikov cu 10.000 de euro, iar finanțatorul Rapidului, Dan Șucu, a plătit 16.000 de euro pentru tricoul lui Jose Mourinho, antrenorul care se va afla pe banca tehnică a World Stars.

Tricourile de joc de la ultimul nostru meci au intrat într-o licitație caritabilă pe Artmark, iar profitul obținut în urma licitației va fi donat Școlilor Generației de Aur, inițiativa prin care sprijinim financiar toate școlile în care s-au format membrii echipei noastre, se arată pe pagina de Facebook „Generația de Aur“.

„Este prețul corect pentru tricoul lui  Gheorghe Hagi?“, a fost întrebat „Regele“ la conferința de presă care a precedat evenimentul.  

„Să fiu sincer? În timpurile care sunt, nu. Se putea și mai bine, dar respect pentru domnul Schmidt care a cumpărat tricoul, iar suma nu e mică. Dar e clar că se putea și mai bine. Pentru copii, nu pentru mine, că toți banii se duc la ei. Eu la licitație am obținut nu unul, ci mai multe tricouri. Le voi pune la muzeu“, a spus Hagi.    


Sursa foto: Facebook (Generația de Aur)

Citește și:


Farul Constanța
Hagi, Gică Popescu și Ștefan Preda joacă pentru Generația de Aur, la meciul de adio, contra echipei World Stars, din care face parte și Rivaldo
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii