Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:54 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Ce decizii a luat Adunarea Generală a Asociaților societății Disermed Center SRL

ro

25 May, 2024 16:31 563 Marime text
Foto: PexelsAdunarea generală a asociaților societății DISERMED CENTER - S.R.L. a decis mutarea sediului firmei pe Aleea Hortensiei din Constanța.

Potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial, adunarea generală a asociașilor în prezența Elizei-Elena Dima, ce deține 67% din părțile sociale ale firmei și a lui Florin Vizitiu, ce deține 33 părți sociale a decis actualizarea datelor de identificare a celor doi asociași. 

De asemenea s-a stabilit ca mandatul administratorilor Eliza Elena Dima și Florin Vizitiu să fie pe o perioadă de 50 de ani, cu puteri depline de administrare și reprezentare. 

Totodată se stabileşte durata societăţii ca fiind nedeterminată.

AGA a mai decis mutarea sediului social al societăţii din mun. Constanţa, Str. Izvorului nr. 132 în municipiul Constanţa, Aleea Hortensiei nr. 3. 

Despre Disermed Center SRL 

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 25 mai 2024, societatea a fost înființată în anul 2018 și are sediul în Constanța. 

Asociați în cadrul firmei sunt Eliza Elena Dima cu 67% și Florin Vizitiu cu 33%. Cei doi sunt și administratorii firmei. 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
  
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Citește și: 

O societate din București își mută sediul în Constanța! Ce decizii a mai luat asociatul firmei

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii