Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs „cu greutate“ la IPJ Constanța! Agenți care pot trece în corpul ofiţerilor

ro

17 Aug, 2023 09:54 1469 Marime text
  • Numărul de subiecte va fi stabilit de Comisia Centrală de concurs.
  • Durata de rezolvare a testului este de 3 ore.
  • Aprecierea rezultatelor probei de concurs se face cu note de la 1 la 10.
  • Nota de promovare este minimum nota 7,00. Candidaţii care nu au obţinut minimum nota 7,00 vor fi declaraţi „respins”.
Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, cu sediul în Municipiul Constanța, Bld. Mamaia nr. 106, Județul Constanța, organizează concurs pentru ocuparea a 4 posturi vacante de ofițer de poliție, specialitatea ordine publică, existente la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu personal recrutat din sursă internă, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor de poliţie care îndeplinesc condiţiile legale.
 

Posturile sunt prevăzute la următoarele poziţii din statul de organizare ale unităţii:
 
1        Ofiter principal II poziția 1134         Poliția Orașului Ovidiu
2        Ofiter I        poziția 1207         Poliția Stațiunii Neptun
3        Ofiter specialist III         poziția 1335         Secția 4 Poliție Rurală Medgidia
4        Ofiter specialist II poziția 1377         Secția 5 Poliție Rurală Cogealac
 
Test scris - rezolvarea unui test grilă.

 
Acesta va consta în susţinerea unui test grilă, elaborat de către Comisia Centrală de Concurs din cadrul I.G.P.R. din tematica şi bibliografia recomandate (Anexa nr. 1), având ca scop verificarea cunoştinţelor necesare îndeplinirii atribuţiilor postului, care va fi înregistrat/supravegheat video şi va avea loc la data de 16.09.2023.

Numărul de subiecte va fi stabilit de Comisia Centrală de concurs.

Durata de rezolvare a testului este de 3 ore.

Aprecierea rezultatelor probei de concurs se face cu note de la 1 la 10.

Nota de promovare este minimum nota 7,00. Candidaţii care nu au obţinut minimum nota 7,00 vor fi declaraţi „respins”.
 
Ora şi locul unde se va desfăşura proba scrisă se vor stabili, în funcţie de numărul candidaţilor, şi se vor comunica acestora prin postarea unui anunţ ulterior pe pagina de Internet a Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, www.ct.politiaromana.ro, Secţiunea carieră – Posturi scoase la concurs (adresa http://www.ct.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs).
 
Rezultatele obținute de către candidați la interviul structurat pe subiecte profesionale, precum și în procedura de soluționare a contestațiilor, nu sunt condiționate de obținerea unei note minime, fiind declarat ADMIS candidatul care obține nota cea mai mare.
În eventualitatea susținerii interviului structurat pe subiecte profesionale pentru departajare, tabelul nominal cu rezultatele finale obţinute se va afişa prin postare pe pagina de Internet a Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, www.ct.politiaromana.ro, Secţiunea carieră – Posturi scoase la concurs (adresa http://www.ct.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs).
 
Atenţie! Candidaţii declaraţi "respins" la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant nu pot ocupa, în baza notei finale obţinute la respectivul concurs, alte posturi vacante în aceeaşi unitate sau în alte unităţi.
 
Agenţilor de poliţie declaraţi „admis” la concurs şi care îndeplinesc condiţiile legale pentru trecerea în corpul ofiţerilor de poliţie, li se vor acorda grade profesionale conform prevederilor Legii 360/2002, privind Statutul polițistului, cu modificările și completările ulterioare.
Ulterior trecerii în corpul ofiţerilor, candidatul declarat „admis” va fi numit în funcţia minimă prevăzută de lege corespunzătoare gradului profesional acordat.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Inspectoratul General al Poliţiei Române organizează un concurs important! Iată ce funcție este vacantă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii