Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant în județul Botoșani! O fetiță de 8 ani, violată și ucisă! Focuri de armă trase pentru prinderea principalului suspect

ro

25 May, 2024 16:45 1125 Marime text
O fetiță de doar opt ani a fost violată și ucisă de un bărbat într-o lizieră de salcâmi de la marginea localităţii Jijia, comuna Albeşti, județul Botoșani. 

Bărbatul suspectat de violarea şi uciderea fetiţei a fost prins de poliţişti după ce poliţiştii au tras două focuri de armă în plan vertical.

"Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat de poliţişti. Acesta a fost văzut în timp ce se îndrepta spre locuinţa sa, prin vegetaţia din apropiere şi s-a pornit în urmărirea sa. În scurt timp, a fost prins şi imobilizat. Au fost trase şi două focuri de armă în plan vertical, fără a fi înregistrate victime", a spus purtătorul de cuvânt al IPj Botoșani. .


Conform anchetatorilor, fetiţa de opt ani a fost găsită moartă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o lizieră de salcâmi de la marginea localităţii Jijia, comuna Albeşti, după ce vineri seară dispăruse de acasă. 

Din primele informații fetiţa a părăsit domiciliul în jurul orei 20,00 pentru a se deplasa la o rudă, care locuieşte în apropiere, fără a mai reveni şi fără a ajunge la ruda spre care se îndreptase.

Se pare că înainte de a fi ucisă minora ar fi fost violată.

Pentru identificarea autorului, în zonă au fost mobilizate peste 100 de forţe de ordine.

"Minora a fost găsită în cursul nopţii, decedată. Aceasta se afla la marginea localităţii de domiciliu, într-o lizieră de salcâmi. Sunt desfăşurate activităţi specifice pentru identificarea autorului, fiind angrenate peste 100 de forţe de ordine, poliţişti, jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră. Beneficiem, de asemenea, de sprijinul jandarmilor din Suceava şi al poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Operaţiuni Speciale Suceava", au precizat reprezentanții IPJ Botoșani. 


La căutări a participat şi un elicopter al Ministrului Afacerilor Interne.

În acest caz, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de omor calificat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii