Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liceul Teoretic Lucian Blaga Constanța - Cum să acced într-o profesie juridică?

ro

25 Jan, 2016 23:08 1899 Marime text
Luni, 25 ianuarie, la sediul Liceului Teoretic Lucian Blaga Constanța, s-a desfășurat, în cadrul Protocolului de colaborare privind educația juridică în unitățile de învățământ preuniversitar, prelegerea în scop de orientare școlară și profesională ,,Cum să acced într-o profesie juridică?” 
              Prelegerea a fost susținută de judecător dr. Mihaela Cristina Mocanu, vicepreședintele Tribunalului Constanța, pe durata a două ore de curs, pentru elevii claselor a XII-a, în prezența și cu concursul cadrelor didactice ale unității de învățământ, prof. Mariana Ștefan, prof. Corina Tudoraș, prof. Adriana Vasiluță și prof. Florentina Reșit. Expunerea a vizat explicarea competențelor necesare pentru îmbrățișarea unei profesii în domeniul juridic dar și parcursul profesional al unui absolvent de Drept, pentru a deveni judecător, avocat, consilier juridic, executor judecătoresc sau grefier. 
              Elevii au fost interesați să adreseze întrebări în domeniul de interes și, totodată, au discutat propuneri privind desfășurarea unor tipuri de activități în intervalul din programul școlar ,,Școala altfel; să știi mai multe, să fii mai bun!”.
 
 Director, Consilier de imagine,
Prof. Elisabeta Ana Iuliana LINEA Prof. Simona DRAGOMIR
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii