Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:44 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Maritimă din Constanța anunță începerea cursurilor de pregătire intensivă la Matematică

ro

07 Mar, 2023 12:19 809 Marime text
 
 
 
 
COMUNICAT DE PRESĂ
 
Universitatea Maritimă din Constanța vă anunță începerea cursurilor de pregătire intensivă la Matematică (algebră și analiză matematică) pentru elevii claselor a XII-a, în perioada 20 martie 2023- 12 mai 2023. Modulul complet de pregătire constă în 20 de ședințe care vor avea loc la sediul din str. Mircea cel Bătrân nr. 104, conform unui program convenit cu elevii participanți și pe baza unui contract încheiat cu universitatea.
 
Anul acesta, examenul de admitere pentru ocuparea locurilor la forma de învățământ cu frecvență fără taxă se va desfășura în data de 14 iulie 2023. Menționăm că la programele de studii cu taxă admiterea se va face pe baza unui concurs de dosare.
 
Lecțiile se bazează pe culegerea de “Matematică- ghid de pregătire pentru admiterea la Universitatea Maritimă din Constanța”, elaborată de profesorii departamentului de Științe Fundamentale. Subiectele de examen vor fi în strânsă legătură cu materialul studiat la ședințele de pregătire. Alternativ putem asigura vizualizarea orelor de matematică prin platformele online ale Focus Press (contul de YouTube și Facebook), astfel că, în perioada mai sus menționată,  în fiecare zi de Marți și Vineri, va fi postată o nouă lecție de Matematică.
 
Vă invităm să vă înscrieți la sediul Universității Maritime din Constanța, Str. Mircea cel Bătrân nr.104, Parter, birou Rectorat. Informații suplimentare puteți obține la tel. 0241/664740 sau la adresa de email info@cmu-edu.eu.

Universitatea Maritimă din Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii