Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lansarea Proiectului „DICUAN"

ro

28 Sep, 2009 15:14 1300 Marime text

Universitatea POLITEHNICA Bucureşti în calitate de aplicant şi partenerii Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, Universitatea Constanţa - Facultatea de inginerie si Camporlecchio Educational organizează evenimentul Conferinţă Lansare Proiect DICUAN.

Proiectul „DICUAN - Diseminarea culturii antreprenoriale si promovarea parteneriatelor în Regiunea Sud-Est" este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Evenimentul va avea loc marţi, 29 septembrie 2009, ora 12:00 la hotel IBIS din Constanţa.

Obiectivul general al proiectului este de a disemina instrumentele si beneficiile culturii antreprenoriale şi a importanţei parteneriatului în afaceri în rândul angajaţilor, întreprinzătorilor, persoanelor care doresc iniţierea unei activităţi independente şi a managerilor de la nivelul Regiunii Sud-Est.

Pentru a atinge acest obiectiv, prin proiect se vor realiza următoarele activităţi: acordarea de asistenţă persoanelor din grupul ţintă prin constituirea unui birou în domeniul antreprenoriatului ce va oferi informaţii privind crearea de noi firme sau dezvoltarea celor existente, realizarea manualului „Rolul parteneriatului în iniţierea şi dezvoltarea unei afaceri", campanie de promovare şi diseminare la nivel regional a serviciilor oferite de biroul de informare, organizarea a două seminarii de formare profesională pentru dezvoltarea capacitătilor antreprenoriale ale grupurilor ţintă.

In cadrul Conferinţei de lansare se vor prezenta informaţii detaliate referitoare la activităţile, rezultatele şi partenerii proiectului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii