Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Croaziera pe Marea Neagra - 12 octombrie 2011

ro

11 Oct, 2011 23:16 1623 Marime text

Asociatia Litoral - Delta Dunarii impreuna cu reprezentantii navei de croaziera „ Kaptan M", organizeaza maine, 11 octombrie, un infotrip gratuit pe mare dedicat agentiilor de turism care doresc sa includa acest nou produs turistic in pachetele lor de vacanta , pentru sezonul 2012 .

Nava de croaziera " Kaptan M " este acostata in Portul Constanta tot timpul anului, are o capacitate de 148 persoane, si dispune de doua punti: puntea inferioara, cu o capacitate de 90 persoane (cuprinde restaurant-bar, grup sanitar, bucatarie)si puntea superioara, cu o capacitate de 50 persoane si o promenada formata din variante: sezlonguri, ring de dans, restaurant-bar.Echipajul esteformat din capitan, timonier, mecanic sef simarinari, iarin extrasezonnava functioneaza ca restaurant la cheu.

Infotripul se va desfasura intre orele 12.00 - 16.00 si va include:

- prezentarea navei si a serviciilor oferite;

- pranz cu specific pescaresc;

- croaziera pe mare;

Pana in prezent si-au anuntat prezenta peste 50 de agenti de turism de la agentiile de turism locale si din tara ( 13 agentii din Constanta, 8 din Bucuresti si celelalte din Braila, Ploiesti, Bacau, etc.).

Declaratie Corina Martin " In orice destinatie turistica estivala, croazierele pe mare oferite ca tururi locale reprezinta o atractie pentru turisti. Ne dorim sa dezvoltam mai mult agrement in statiunile de pe Litoral, pentru a atrage un numar cat mai mare de turisti, intrucat principalul argument atunci cand ne alegem locatia de vacanta este atractivitatea destinatiei, oferta de atractii si agrement .

Corina Martin

Presedinte

Mihaela Ilie

Consilier Turism

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii