Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:19 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Internationala a Marii Negre, sarbatorita de elevii din Rezervatia Delta Dunarii

ro

30 Oct, 2011 21:41 1802 Marime text
Ziua Internationala a Marii Negre, cea mai izolata mare fata de oceanul planetar, este sarbatorita in fiecare an pe 31 octombrie.

In 1996, ministrii mediului din cele sase tari riverane - Bulgaria, Georgia, Romania, Federatia Rusa, Turcia si Ucraina- au semnat Planul Strategic de Actiune pentru Reabilitarea si Protectia Marii Negre.

Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD) in parteneriat cu Primaria Municipiului Tulcea prin Centrul de Informare si Educatie in Managementul Deseurilor, cu sprijinul Cercului de Voluntariat Sulina, Cercului de cercetasi -marinari Sulina, Cercului de ecologie al Palatului copiilor- filiala Sulina, Bibliotecii Sulina, ONG „Mare Nostrum" vor marca acest eveniment impreuna cu elevi si cadre didactice de la scolile si liceele din perimetrul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii: Murighiol, Sulina, Sf. Gheorghe.

Actiunile vor cuprinde prezentarea semnificatiei evenimentului de mediu si a caracteristicilor Marii Negre, prezentarea pe scurt a proiectelor ARBDD legate de Marea Neagra, atelier de lucru cu activitati interactive. Cunostintele acumulate vor fi evaluate prin chestionare si fise de feed-back.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii