Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD trimite jurnalistii in .… "sulita" liderului din Valcea

ro

26 Sep, 2009 23:27 900 Marime text

Modalitatile de manifestare ale politicienilor sunt multiple si diverse de la cele mai magulitoare pana la cele mai grotesti. Un astfel de exemplu a fost intalnirea de astazi a liderilor PSD Valcea cu presa locala, cand in urma unor tensiuni intre cele doua tabere, secretarul general din judet i-a trimis pe jurnalişti în... "suliţa" liderului PSD Vâlcea.

In urma "trimiterii", politicienii PSD s-au amuzat copios, inclusiv vicepresedintele formatiunii present la conferinta Liviu Dragnea.

Indignaţi de cele spuse, jurnaliştii din presa locală au părăsit sala. Chiar daca dupa momentul de amuzament Liviu Dragnea si-a cerut scuze pentru gluma facuta de colegul sau, jurnalistii au ales sa paraseasca sala.

Liderii PSD Vâlcea se războiesc cu presa locală. În timpul unei conferinţe, secretarul general din judeţ i-a trimis pe jurnalişti în... "suliţa" liderului PSD Vâlcea. Remarca a fost primită cu hohote de râs de toţi cei aflaţi în sală, inclusiv de vicepreşedintele formaţiunii - Liviu Dragnea. Jurnaliştii nu au gustat, însă, gluma, şi au boicotat conferinţa de presă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii