Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Începe înscrierea în clasa pregătitoare şi clasa întâi

ro

02 Apr, 2013 09:02 1032 Marime text
Din 2 aprilie încep emoţiile pentru părinţii care vor să îşi înscrie copiii în clasa pregătitoare şi clasa întâi. Prima etapă a înscrierilor începe pe 2 aprilie şi se va încheia pe 22 aprilie. Copiii care nu au fost înscrişi la o şcoală după prima etapă, vor intra în cea de-a doua, 8 mai - 17 mai.

Din 2 aprilie încep emoţiile pentru părinţii care vor să îşi înscrie copiii în clasa pregătitoare şi clasa întâi. Prima etapă a înscrierilor începe pe 2 aprilie şi se va încheia pe 22 aprilie. Copiii care nu au fost înscrişi la o şcoală după prima etapă, vor intra în cea de-a doua, 8 mai - 17 mai
 

LA CE UNITATE DE ÎNVĂȚĂMÂNT SE POATE ÎNSCRIE COPILUL?

Părintele poate opta:
  • fie pentru înscrierea la școala de circumscripție – în această situație, copilul este automat înscris
  • fie pentru o unitate de învățământ, alta decât școala de circumscripție – în această situație, copilul este înscris în limita locurilor libere și, dacă este cazul, pe baza criteriilor generale și specifice de departajare.
Părintele poate solicita ca locul la școala de circumscripție să fie rezervat pentru eventualitatea în care copilul nu este înscris la unitatea de învățământ pentru care părintele a făcut opțiunea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii