Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:40 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevi de la Școala Gimnazială "Nicolae Tonitza" Constanța, în vizită la stația de sortare a Polaris M Holding

ro

04 Apr, 2024 11:23 180 Marime text
Sursa galeriei foto: Facebook/Polaris M HoldingUn grup de elevi de clasa a IV a de la Școala Gimnazială “Nicolae Tonitza”, însoțiți de învățătoarea Flori Neagu, au vizitat la Stația de Sortare și Reciclar a Polaris M Holding. Această experiență a făcut parte din Programul Național “Săptămâna Verde”.

Potrivit Polaris M Holding, în cadrul acestei vizite, elevii au învățat despre colectarea separată și procesul de transformare a deșeurilor în resurse valoroase. 

„După această lecție de ecologie, școlarii au explorat activitățile din stație, au văzut cum se sortează și se reciclează diferite tipuri de materiale, descoperind astfel cum se pot transforma deșeurile în noi resurse.
La final, fiecare mic explorator a primit un pachet cu saci menajeri, fabricați la stația de sortare, pentru a-i ajuta să continue practica colectării separate și acasă. 
Scopul acestei vizite a fost să îi învățăm pe copii să protejeze mediul și să încurajăm colectarea separată, transformând-o într-un obicei și în rândul familiilor și prietenilor.
Mulțumim pentru vizită elevilor si doamnei învățătoare“ - au mai precizat reprezentanții Polaris M Holding.

Citește și: 

Elevi de la Liceul Teoretic “Lucian Blaga” Constanța, în vizită la Polaris M Holding (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii