Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC dă în judecată societatea de la care SPIT a închiriat sediul de pe bulevardul Tomis. Vezi de ce!

ro

30 Mar, 2017 18:06 6672 Marime text
 
Preşedintele Consiliului Judeţean, Marius Horia Țuțuianu a anunţat că adminstraţia judeţeană va acționa în instanță firma de la care SPIT Constanţa a achiziţionat sediul în care îşi desfăşoară în prezent activitatea. Este vorba despre clădirea de pe bulevardul Tomis, nr. 112, a cărei construcţie a afectat grav, sediul Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” - Școală Populară de Arte, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean. „Am făcut deja sesizări la Primărie și la Inspectoratul de Stat în Construcții și vom depune o acțiune în instanță pe partea civilă pentru a ne judeca cu proprietarul clădirii de lângă Centrul Cultural "Teodor T. Burada", deoarece pereții clădirii s-au crăpat și suntem nevoiți ca în cel mai scurt timp să luăm o decizie de mutare a acestui centru în altă parte”, a precizat acesta.

Povestea imobilului de pe bulevardul Tomis 112

În ediţia din 5 mai 2015, cotidianul ZIUA de Constanţa a publicat articolul „Pe un fost teren al RAEDPP-ului vândut lui Marius Tărcatu. Imobilul ridicat de Eden SRL pe Tomis va suferi noi recompartimentări“. În articolul respectiv, relatam că societatea Eden SRL continuă construcţia imobilului cu trei etaje pe bulevardul Tomis nr. 112. În februarie 2010, Iani Beciu a obţinut de la Primăria Constanţa autorizaţie pentru construire imobil S+P+4/5E - spaţii comerciale, birouri şi locuinţe, pe bulevardul Tomis 112. Iar în anul 2015, pe data de 8 mai, societatea Eden SRL a obţinut de la Primăria Constanţa Autorizaţia de construire nr. 771 pentru „Modificare proiect autorizat cu AC nr. 299/26.02.2010 şi nr. 543/29.04.2014 - Construire imobil S+P+4/5E, spaţii comerciale, birouri şi locuinţe, repoziţionare scară şi lift, recompartimentări interioare şi modificări faţade“.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Eden SRL a fost înfiinţată în anul 1991 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Aurel Vlaicu nr. 189C. Firma are un capital social subscris de 3.010 lei, integral vărsat, compus din 301 părţi sociale. Asociat unic este Neculai Beciu, născut pe 17.02.1950, în Ceamurlia de Sus, Tulcea. Tot el este şi administratorul firmei, care se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

Citește și: 

Pentru 18.000 de euro pe lună: Cum a ajuns SPIT Constanța chiriaş la Eden SRL în clădirea ridicată pe terenul vândut de RAEDPP (galerie foto)

Ce spune Comisia de verificare a SPIT: „Cui i-e frică de Virginia Uzun?“ (documente)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii