Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:33 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la cine a cumpărat SPIT Constanța servicii de mentenanță la modulele sistemului informatic? (DOCUMENTE)

ro

08 Mar, 2024 11:13 620 Marime text
Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța a atribuit prin negociere fără publicare prealabilă  către TDL Soft Center SRL un nou contract subsecvent de servicii de mentenanță la modulele sistemului informatic de evidenţă şi gestiune finaciar contabilă „TDLSOFT2”: - angajare, lichidare, ordonanţare şi plata cheltuielilor instituţiilor publice – A.L.O.P. 2; - evidenţa de personal şi salarizare – Salarizare 2”.
 
Valoarea contractului este de 29.600 lei fără TVA.
 
Despre TDL Soft Center SRL
 
Potrivit termene.ro, firma TDL Soft Center SRL a fost înființată în anul 2012, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Activități de editare a altor produse software“.
 
Asociat unic în TDL Soft Center SRL este Adrian Bădilă, care îndeplinește și calitatea de administrator. Acesta mai apare în TDL Soft Maintenance SRL, TDL Soft Solutions SRL și TDL Soft Group SRL.
 
În 2022, TDL Soft Center SRL a avut o cifră de afaceri de 286.346 lei, un profit de 215.120 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 1.
 
Platforma termene.ro informează că TDL Soft Center SRL are aproape 50 de contracte câștigate - achiziții directe și peste 15 contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 1 februarie 2024).
 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
  
 
Citește și:
 
Licitații Constanța
Tinmar Energy îi furnizează SPIT energie electrică de joasă tensiune (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii