Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:50 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SPIT Constanța a atribuit noi contracte către Pink Post Solutions și TDL Soft Solutions (DOCUMENTE)

ro

05 Mar, 2024 14:10 743 Marime textServiciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local (SPIT) Constanța a atribuit prin cumpărare directă un contract de servicii poștale de distribuire a corespondenței (5000 de trimiteri).

Câștigătorul contractului în valoare de 17.500 lei fără TVA este Pink Post Solutions SRL .

Despre Pink Post Solutions SRL
 
Potrivit termene.ro, Pink Post Solutions SRL a fost înființată în 2012, are sediul social în Voluntari, județul Ilfov și se ocupă de alte activități poștale și de curier.
 
Asociatul majoritar este compania cipriotă Compania Intrapan Limited (98,1%), care are ca partener Pink Post Office SRL (1,9%, deținută, la rândul său, de Compania Intrapan Limited și Pink Post Solutions SRL).
 
Administratorul Pink Post Solutions SRL este Marius Petroiu, al cărui nume se regăsește și în Radius Intermed SRL și Pink Express Delivery SRL (administrator).
 
Pink Post Office SRL, la rândul său, figurează și în Bitcore Software Systems SRL, Pink Post Publimail SRL, Pink Post Info SRL și Pink Express Delivery SRL.

Pink Post Solutions SRL figurează cu 247 de achiziții directe (Direcția de Asistență și Protecție Socială Tulcea, TEGA SA, Municipiul Reșița printre autoritățile contractante) și 60 de contracte publice (SPIT Constanța, Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești, Direcția Fiscală Brașov printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Pink Post Solutions SRL a declarat 14 angajați, pierderi peste 1,79 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 86,58 de milioane de lei.
 
Un alt contract, în valoare de 20.000 lei fără TVA care vizează servicii mentenanță la sistemul informatic al SPIT a revenit companiei TDL SOFT Solutions SRL.

Despre TDL Soft Solutions SRL
 
Termene.ro arată că societatea este înființată în 2013, sediul este în Constanța și obiectul de activitate este „activități de editare a altor produse software”.
 
Pentru 2022, TDL Soft Solutions SRL a înregistrat 244.987 de lei cifră de afaceri, 185.190 de lei profit și un angajat.
 
Adrian Bădilă este asociatul și administratorul firmei. Conform termene.ro, el mai este prezent în TDL Soft Maintenance SRL, TDL Soft Center SRL și TDL Soft Group SRL.
 
TDL Soft Solutions SRL a câștigat 18 contracte de achiziție publică, toate cu SPIT.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate anunțurile publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii