Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța SPIT a încheiat un contract subsecvent pentru servicii de mentenanță la module ale sistemului informatic (DOCUMENT)

ro

06 Mar, 2024 10:37 612 Marime text

SPIT Constanța a încheiat cu Real Data Net SRL un contract subsecvent la acordul cadru pentru servicii de mentenanță, pentru perioada martie-decembrie 2024.

Compania deţine drepturile exclusive de proprietate intelectuală ale sistemului informatic cu următoarele module: Programări on-line; Etax- Mobile Android; Etax- Mobile IOS; Aplicație de inte1grare servicii platforma Ghiseul.ro; PatrimVen – modul informatic.
Valoarea contractului este de 165.000 lei fără TVA.

Despre Real Data Net SRL
 
Potrivit termene.ro, Real Data Net SRL a fost înființată în anul 2014, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Activități de editare a altor produse software“.
 
Asociați în Real Data Net SRL sunt Corneliu Angelin Mihai (cu 80%) și Tania Mihai (cu 20%), cei doi îndeplinind și calitatea de administrator. Atât Corneliu Angelin Mihai, cât și Tania Mihai mai figurează în Real Data Soft SRL, Real Data Solutions SRL și Real Data Net SRL.
 
În 2022, Real Data Net SRL a avut o cifră de afaceri de 637.489 lei, un profit de 356.222 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 2.
 
Platforma termene.ro informează că Real Data Net SRL are 11 contracte câștigate - achiziții directe și 4 contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 1 februarie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii